Loppe & kryds værftet kontrol

March 10

Loppe & kryds værftet kontrol

Lopper og flåter kan overføre parasitter som bændelorm og sygdomme som borreliose. Styring af lopper og flåter er ikke begrænset til kun at få hunde og katte forebyggende medicin. Værftet har også behandles. Hvis ikke, lopper kan bare hoppe ud af en behandlede dyr, vente i vegetation og hop tilbage på et ubehandlet dyr eller person.

Fjerne skjulesteder

Holde alle græsplæner klippes til ikke mere end tre inches høj for at afskrække lopper og flåter. Flåter nødt til at klatre op på høje vegetation for at hoppe på passerer varmblodede væsener. Nyklækkede lopper og flåter trives bedst i høj luftfugtighed og temperaturer mellem 70 til 90 F, ifølge Oklahoma State University forlængelse. Også fjerne lang ukrudt, græs udklip, blade eller børste bunker, alle lange klaser af græs omkring hegn og holde hække og buske trimmet.

Insekticider

Brug kun insekticider lavet til udendørs brug, da de kan være for stærk til indendørs brug. Kemikalier, dræbe lopper og flåter i gården indeholder permethrin, fremstillet af krysantemum; chlorpyrifos, den aktive ingrediens i bredspektret insekticid mærke Durstban og insekt vækst regulator eller IGR. IGR mål kun loppe og krydse larver, hvilket gør dem i stand til at vokse til seksuel modenhed. Hvis flåter er større problem end lopper, prøv carbaryl.

Afskrække Herreløse dyr

Herreløse hunde og katte og wildlife som gnavere bære lopper, ifølge "dyrlægen på opkald: de bedste hjem retsmidler for at holde din hund sund." Hjorte er tilbøjelige til at transporterer hjorte kryds, som havne Lyme sygdom. Kæledyr kan komme i kontakt med loppe-befængt Herreløse dyr eller dyreliv. Fjernelse af børste bunker, sten bunker og skære tilbage buske så grene ikke røre jorden afskrækker gnavere fra at gøre et hjem i gården. Fjern planter, som rådyr elsker at spise herunder Azalea, krabbe apple og Rhododendron.

Områder for at koncentrere sig om

Hvis du har kæledyr, der ofte vove sig uden for, er det ikke nødvendigt at behandle hver tomme af værftet for lopper og flåter med pesticider. Koncentrere sig om sprøjtning eller overbrusning granulat på fugtige områder, områder hvor pet sover mest og udendørs områder hvor jeres pet roamer. Nogen pesticidrest bør være helt tørre eller spredes før tillader kæledyr eller folk i gården. Kontrollere kæledyr grundigt for lopper og flåter, når de kommer tilbage fra gården. Også kontrollere ethvert folk og deres tøj for flåter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com