Løs beslag på en Timer skifte i vaskemaskine

March 15

Vaskemaskiner kommer ofte med timeren enheder, så du kan indstille maskinen til at vaske tøj for angivne perioder. Timerne også lade dig vide, når tøjet er færdig vask via en hørlig støj når cyklen er fuldført. En løs beslag på en tidtager switch kan påvirke Tøjvask produktivitet og eventuelt udførelsen af maskinen.

Årsager

En løs beslag på en vaskemaskine timer skifte er typisk forårsaget af vibrationer fra vaskemaskinen over tid. Vaskemaskiner ryste undertiden mærkbart under vask cyklusser, især ældre maskiner. Med tiden, kan vibrationerne fra at bruge vaskemaskinen forårsage beslag til at løsne. Som beslaget løsner, parameteren timer kan blive løst så godt, eller det kan afbryde forbindelsen til elektriske kredsløb af maskinen, forårsager en lang række spørgsmål.

Maskine ikke gå videre til næste cyklus

En løs beslag kan forårsage timeren kontakten til funktionsfejl. Én betydning af et funktionssvigt timeren kontakten er undladelse af at flytte til den næste cyklus i en vask. For eksempel, hvis maskinen begynder med en indledende sættetid derefter flytter til en vask cyklus, kan en brudt timeren kontakten stoppe maskinen fra videre til vask cyklus. Dette er fordi mange maskiner timer funktionen til at bestemme, hvornår ender en cyklus og begynde næste cyklus når vask en belastning. Hvis timeren er brudt, vil maskinen ikke vide hvad de skal gøre, når en vask cyklus ender.

Belastning vask gange er Inaccurate

En anden virkning af en løs beslag på en tidtager switch kan være unøjagtige vask gange. For eksempel, hvis du indstiller belastning at vaske i en vis tid, eller på en bestemt indstilling, kan den faktiske vask tid være forskellige på grund af funktionssvigt timeren kontakten. Derfor, tøjet kan vaskes i en kortere eller længere periode end du bestemt.

Ydeevne

Vaskemaskiner er designet til at vaske vores tøj, så der er ingen lugte eller snavsede områder på tøjet. Men når en timer ikke fungerer, kan det påvirke udførelsen af maskinen. For eksempel, hvis maskinen ikke fuldfører alle dens cykler, kan tøj sidde i beskidt vand for timer eller dage, forårsager dem til at lugte dårligt. Også, hvis en timer ikke udfører korrekt, tøj kan ikke få vasket længe nok og kan ikke være fuldt rengjort.

Reparation

En løs beslag på timeren kontakten skal være fast. Konsultere din instruktionsbog for at finde parameteren timer. Vaskemaskiner er kompliceret i forhold til andre hvidevarer, så hvis du ikke kan finde ud af, hvor timeren er og hvordan man kan reparere eller udskifte det, kalder en reparationsservice. Også, du kontrollere beslag eller del ikke er omfattet af garantien for at spare lidt penge.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com