Løsning for blod pletter på gulvtæppet

July 1

Løsning for blod pletter på gulvtæppet

Blodpletter er notorisk svære at fjerne fra tæpper og de fleste andre tekstiler. Blod indeholder en stor mængde af jern, som obligationer med fibre i gulvtæppet i stedet for blot sidder på toppen. Det er vigtigt at rense enhver blodpletter hurtigst muligt. Den friskere pletten, desto lettere bliver det at fjerne.

Flydende Tøjvask enzym

Flydende Tøjvask enzym, nogle gange mærket som koldt vand vaskemidler, er en effektiv pletfjerner. Det er især nyttigt for protein baseret pletter som blod og fedt. Det kan købes fra apoteker og kiosker eller bestilles online.

Brug et absorberende klud til at skamplet blod fra gulvtæppet. Kombinere én del flydende Tøjvask enzym med fire dele koldt vand. Dyp en svamp i blandingen, og klemme ud det meste af den overskydende væske. Tæppet skal ikke være gennemblødt med rengøring løsning. DUP op resten af blodet med på svamp. Skyl ud svampen, og fortsætte med duppe med koldt vand, indtil pletten er falmet helt.

Kød Tenderizer

Kombiner to dele kød tenderizer med en del vand til at danne en tyk pasta. Sprede pastaen over pletten, og lad det tørre. Kød tenderizer vil bryde op protein i blodet, hvilket gør det lettere at rengøre. Fjern de resterende tørret pasta med en støvsuger. Hvis pletten er fortsat, skal du anvende brintoverilte til et stykke vat og dab op resterne.

Sprit

Fjern så meget blod som muligt fra gulvtæppet. DUP friske pletter med en køkkenrulle, og skrabe væk gamle pletter med en sløv kniv. Fugt en ren klud med sprit. DUP blod bejdse, indtil det svinder helt eller ikke flere farve overføres på kluden. Kombiner ¼ tsk opvaskemiddel rengøringsmiddel med en kvart af vand. Dyp en frisk ren klud i væsken, og vride det ud. Duppes de farvede område med kluden, indtil stedet er fjernet.

Fyld en sprayflaske med koldt vand, og let tåge de farvede område. Duppes med et stykke køkkenrulle indtil området er for det meste tørt. Spray området med koldt vand igen og anvende flere papirservietter til stedet. Anbringe et tungt emne som mursten på papirhåndklæder og lad det stå i en time. Fjern klodser og papirhåndklæder, og pletten skal fjernes helt.

Ammoniak

Dyp en klud i koldt vand og vride det ud til at fjerne det meste af fugt. DUP blod pletten med en klud, indtil farve overføres ikke længere. Kombinere et par dråber af flydende opvask detergent med to kopper vand og nogle dråber af ammoniak. Hæld ca en kop af blandingen på pletten, og duppes med en ren klud indtil tør. Gentag med resten af ammoniakopløsning, hvis pletten er fortsat.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com