Løsning til hvordan man kan dræbe biller på en Rose af Sharon Bush

July 14

Rose af Sharon (Hibiscus syriacus) er en løvfældende busk, der blomstrer i sensommeren at falde. De pink, lilla og hvide blomster tiltrække kolibrier, sommerfugle og den destruktive japansk beetle. Ikke svært at overse, japansk beetle har et metallisk udseende, med en grøn krop og mørke brune vinger. Selv om de foretrækker blomsterne, vil de også gøre et måltid af den Rose af Sharon løv. For at gøre tingene værre, producerer japansk beetle en pheromone, der fungerer som en ledestjerne for andre japanske biller i området. Larver og voksne skader Rose af Sharon.

Instruktioner

•Kombiner i en spand 2 tbsp. parabol vask væske med 1 gallon varmt vand.

•Pick japanske biller off den Rose af Sharon med behandskede hænder eller ryste den filial eller blomst, som de har akkumuleret over spanden. Sæbevand vil dræbe dem. Entomologists med filtypenavnet University of Kentucky foreslår, at gøre dette i de tidlige morgentimer, når biller er lidt inaktiv.

•Applicer pyrethroid insekticid for store parasitære hvis du har mere end én berørt Rose af Sharon plante. Pyrethroid giver to til tre uger af beskyttelse, ifølge University of Kentucky entomologists. Anvendelse af insekticider på en vindstille dag når der ikke er nogen bier rundt, ifølge etiketten instruktioner.

•Kill larver i foråret af drenching det jorden omkring den Rose af Sharon med et insekticid, der indeholder imidacloprid. Påfør produktet, ifølge etiketten instruktioner, to måneder før voksen biller vises. Den nøjagtige dato varierer efter region; kræver din county kooperative Udvidelsesagenten datoen i dit område.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com