Løsninger for en lille soveværelse

April 29

Løsninger for en lille soveværelse

Når din seng er begrænset til et lille værelse, kan du føle fanget i et rum, der skal være din fristed. Med lidt opfindsomhed og kreativ indretning, dog kan du forvandle en lille soveværelse i et sted, der i det mindste synes større, selv om dens størrelse ikke ændrer faktisk. Korrekt opbevaring og designelementer er de centrale løsninger til at gøre din lille soveværelse i et rum, der er stor nok til sovende, afslappende, studerer, læsning og alt derimellem.

Skjult opbevaring

Rod kan gøre en lille værelse endnu mindre, så opbevaring af dine ejendele er afgørende for at opretholde din plads. I et lille værelse, men det er ikke altid nok til at sætte ting væk - du har brug for møbler, der kan multitaske. Ved hjælp af skjulte storage, du holde alt gemt væk på iøjnefaldende steder og spare plads. En skammel, der åbner op for at afsløre et opbevaringsrum eller en natbord med skuffer er blot to måder du kan bruge hvad du allerede har til at løse problemer, opbevaring. Selv din seng kan bruges til at skjule væk de ting du skal gemme--hvis det ikke er høj nok væk fra jorden, sætte din seng på risers, så du kan gemme ting nedenunder.

Illusion af rum

Den rigtige indretning giver dit rum en vildledende illusion af rum--visse designelementer narre dine øjne til at se mere plads end der er faktisk der. Spejle, for eksempel gøre rummet synes større end det er, især hvis de kan reflektere lys kommer fra et vindue. Hvis dit soveværelse loftet er lav, hænge spejle og illustrationer højt at udarbejde dine øjne op. Til tæppet, vælge enten en neutral farve eller et tæppe med vandrette striber til at gøre din rummet synes større.

Overskueligt design

Små værelser drage fordel af enkelhed, så ikke gå overbord med højt mønstre og farver i dit space. For eksempel, vælge en enkel og ren mønster for dine sengetøj--hvis du vælger et mønster på alle. Højt, dristige mønstre og farver gør sengen synes større, hvilket gør dit værelse føle sig endnu mindre. På samme måde, ikke rod op din vægge med flere stykker af mindre kunst eller fotografier. I stedet, et større stykke skaber et omdrejningspunkt for værelse end din seng, samt opretholde en ren og simpel stil.

Lodret opbevaring

Når gemme ting som bøger eller cd'er, ikke begrænse dig selv til små reoler. Ved hjælp af lodret opbevaring ikke kun trækker dine øjne og skaber en illusion af lodrette plads, men også holder ting gemt af vejen, indtil du har brug for dem. Brug udsat spær gemme bøger, for eksempel, eller installere væg reoler fra gulvet til loftet for at oprette lag af bøger, som er så nemt at få adgang til som de er dekorative.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com