Løsninger for trange

November 12

Løsninger for trange

Nøglen til at finde storage-løsninger i stramme opholdsstuer er at bruge hver enkelt tomme plads til din fordel. Ved at være kreativ, selv store emner kan holdes ude af vejen, og gulvplads kan maksimeres. Uanset om du bor alene i en lille lejlighed eller deler et hjem med flere familiemedlemmer, gør at skabe en følelse af plads for en stress-frit miljø.

Udnytte vægplads

Få mest muligt ud af alle tilgængelige vægplads; hylderne kan sættes til at holde alt fra sko og tøj til bøger og dåser af mad. Hvis der er ledig plads bag drywall, kan forsænket hylder bygges for en storageløsning, der ikke vil bruge nogen plads i rummet. Omkredsen reoler--reoler installeret rundt om et helt rum, omkring 20 inches fra loftet--er ideelle til opbevaring af varer, der kun bruges lejlighedsvis. Et gulv til loft bookshelf gør mest af tomme øvre vægplads, der bruges sjældent; elementer, der kun bruges lejlighedsvis eller sæsonkorrigerede skal opbevares på de øverste hylder. Wire reoler og loft racks oprette flere lagringsmuligheder i trange køkken og bruger plads, der ellers ville være spildt. Specialdesignet flaske stativer og kopholdere kan være vægmonteret for at holde rod off bordplader.

Gør kloge anvendelse af skab plads

Skab plads kan moderniseret og maksimeret. Tilføj hylder inde i skabet til opbevaring af bøger, papirarbejde og andre personlige genstande. Et skab kan endda blive en miniature hjemmekontor, når en sammenfoldelig skrivebord er monteres på væggen og en lille skammel er gemt inde i døren. Flytte pladskrævende frakker, sko og støvler ud af skabet og på wall kroge og væg-monteret sko stativer i foyeren frigør værdifulde skab plads til andre elementer.

At vælge multi-funktionelle møbler

Investering i multi-funktionelle møbler gør mest ud af begrænset rum. En sovesofa kan give plads i løbet af dagen og en ekstra seng for gæster om natten. Osmannerne kan tjene som foden hviler, ekstra siddepladser og sideborde. Et træ brystet har rigelig plads til at lagre håndklæder, sengetøj, bøger, spil og fotoalbums. Med et par puder på dens låg, en osmannisk kan blive ekstra sæder eller det kan flyttes til midten af rummet til at blive et lille bord.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com