Løsninger til stående vand i køleskab

September 16

Løsninger til stående vand i køleskab

Samle vand i køleskab kan føre til flere problemer, herunder en nasset oprydning og ødelagte mad. Da stående vand er inde i et køleskab, angiver det et af flere problemer kræver en løsning, der spænder fra simple fix til større reparation.

Afrimning overløb

Den mest almindelige årsag til vand akkumuleres i bunden af et køleskab er et problem med apparatets optøning system. Automatisk afrimning systemer brug en timer og varmer at smelte frost fra fordamperfladen. Når de smeltede frost drypper ud spolen, bør det dræne pænt ind i et rør, der bærer det til en gryde under enheden. Når afløbet er tilstoppet eller røret er blokeret, vandet bakker op i fryseren og overløb til rum nedenfor. Denne situation kan resultere i stillestående vand under producerer skuffer. At fjerne afrimning afløb eller afløbet rørets blokering slutter stående vand spørgsmål.

Afrimning overløb løsning

Clearing afrimning afløb eller afløb rør nødvendiggør finde ud af, om problemet er ice eller andet snavs blokerer for afløbet eller noget fast inde i røret. Hvis det er bare ice over afløbet, fjerne lidt varmt vand til at oversvømme afløbet i et par sekunder sandsynligvis afløbet. Clearing røret, men kan kræve kombinerer varmt vand og bagepulver i en kalkun baster og tvinger opløsningen ned i afløbet til at fjerne is partikler eller andet snavs. Uanset hvad, en boligejer kan reparere problemet sig i mange tilfælde. Fjernelse af panelet, der dækker fordamperen kan være nødvendig for at finde den faktiske afløb.

Døren ramme varmeapparater

Stående vand problem kan have vedrører kondens forårsaget af høj luftfugtighed i køleskabet. Moderne apparater er designet til at være så energieffektive som muligt, og mange køleskabe har en energibesparelse switch. Det er dybest set en kontrol switch til at slå døren ramme varmeapparater, der tør den fugtighed, der ofte forårsager kondens. At aktivere funktionen energibesparelse deaktiverer varmeapparater og sparer strøm, men den køleskab interiør kan svede som et resultat, og kondens kan køre og pool i bunden af apparatet. En test kan afgøre, hvorvidt energy-saver funktion er stillestående vand årsag. Det kræver at deaktivere funktionen energibesparelse for en dag at aktivere varmeapparater, at fjerne stående vand og at se, hvorvidt vandet vender tilbage.

Afkøling spørgsmål

Kølerummet fryseren holder dagligvarehandlen som kød og grøntsager meget koldt til langtidsopbevaring, og elementer såsom is kræver den ekstreme kulde at forblive solid. Har et køleskab, afkøling spørgsmål, kan de iskrystaller, der danner på varerne eller deres emballage tø og drypper på gulvet rum. Situationen kunne også forårsage dryppende ind i friske fødevarer område nedenfor og resultatet i stillestående vand eller en pulje af et andet stof, som smeltet is. Afkøling spørgsmål kan skyldes beskidt kondensator spoler på bagsiden af køleskabet, en matteret køleflade eller endda en kompressor funktionsfejl, som kan kræve udskiftning.

Vand Dispenser forsyningslinjer

Hvis køleskabet har en vand dispenser, sine forsyningslinjer må ikke tilsluttes godt eller kan blive beskadiget. Selv en lille utæthed i systemet kan forårsage store vand pooling inde i enheden. Hvis afbrydelse af vandforsyningen i køleskabet holder stående vand problem, derefter er forsyningslinjerne sandsynligvis kilden til situationen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com