Løv død blomstrende mandel sygdomme

February 14

Løv død blomstrende mandel sygdomme

Blomstrende mandel træer giver enorm interesse for din have med både rigelige blomstring og frugt produktion, men de kan falde ind under angreb fra en lang række sygdomme. Visse svampe- og bakterieinfektioner problemer forårsage død af løv blandt andre former for skade, der kan føre til træ tilbagegang. Levere konsekvent pleje til din blomstring mandler som et første skridt mod at undgå sygdom.

Brand Blight

Brand blight er en bakteriel sygdom, der påvirker blomstrende mandel træer. Forårsaget af bakterien Erwinia amylovora, denne sygdom forårsager yngre blade og blomster til at misfarve til en brun farve, visne, undertiden curl og dø og optræder som om de har været brændt op af ild, som navnet antyder.

Kviste og grene kan også vises brand-brændt og få vist cankers, eller områder af inficerede plantevæv, ændre farver og oprette depressioner i plante overflader. Sygdomsaktivitet er højest når vejret er køligt og fugtigt forår efter Montana State University forlængelse. For at kontrollere dette problem, bør hjem gartnere undgå overdreven kvælstof-baserede befrugtning og anvende hvilende olie og en kobber-baseret fungicid før bud pause. For særligt problematisk infektioner, bør gartnere kontakte en licenseret professionel for at drøfte mulige antibiotisk behandling.

Bakteriel sygdom

Shothole sygdom og bakteriel spot er bakterielle infektioner i blomstrende mandel træer, der dræber bladene. Pseudomonas syringae og Xanthomonas pruni henholdsvis forårsager disse sygdomme og inficere nye skyde vækst, frugt og blade med de mest synlige symptomer forekommer på bladene.

Da navnene betyde, pletter på blade overflader, typisk under bladene. Steder mørkere og væv i stedet kan dø og falder fra bladet, hvilket resulterer i en "shothole" effekt. Bladene gule, die og fald fra træ, forringe den generelle sundhed i hele anlægget, ifølge North Dakota State University landbrug. Til kontrol af sygdommen er fungicider typisk ineffektive selvom kobber-baserede fungicider kan bidrage til at afhjælpe infektionen. Forebyggelse, med konsekvent vedligeholdelse og undgåelse af kvælstofgødning, er den bedste management løsning.

Meldug

Meldug sygdom er en svampeinfektion, der påvirker blomstrende mandel træer. Forårsaget af svampen Podosphaera oxyacanthae, meldug former i et hvidt pulver-lignende svampevækst, der dækker plante overflader på toppen af som lille sort svampe vækster udvikle.

Skud bliver misdannede og oplever vækst problemer, mens bladene krøller, dør og slip. Meldug trives i skygge og foretrækker temperaturer på en række 60 F til 80 F. kontrol er normalt ikke nødvendigt, men for ekstreme infektioner, hjem gartnere bør anvende en fungicid med aktive ingrediens benomyl, ifølge North Dakota State University landbrug.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com