Lowes hårdttræ gulv Installation

January 10

Lowes hårdttræ gulv Installation

Ligesom mange isenkræmmere tilbyder Lowes en hårdttræ gulvbelægning installationsservice. Mens dette kan lyde praktisk, er det sandsynligt, at tilføje væsentligt til prisen på dit projekt. Hvis du ønsker at spare et par hundrede dollars - den faktiske pris for et fuldt installeret gulv vil variere afhængigt af størrelsen af det område, du der dækker--er det virkelig ikke så vanskeligt at gøre arbejdet selv. Når du har fået alle de nødvendige udstyr sammen og sørgede du forstå processen, er det en relativt enkel DIY-projekt.

Instruktioner

•Kontrollér fugt niveauet af dit undergulv med en fugt test kit før du køber gulvbelægning. Diskuter den fugt niveau du optager med en Lowe Lektor at etablere de bedste underlag og hårdttræ planker til din installation.

•Sæt Gulvbelægning i det rum, hvor det vil gå og lad det hvile i mindst 72 timer før du begynder installationen for at lade det akklimatisere til de omgivende varme og fugt niveauer.

•Sweep undergulvet med en kost til at forberede installationen.

•Undersøg din hårdttræ boards for eventuelle fejl. Ifølge Lowe's, vil du typisk finde at omkring 5 procent af bestyrelserne bliver ubrugelig og skal kasseres. Hvis du opdager, at over 5 procent af din bestyrelser er ubrugelig, kontakte en Lowe associate.

•Fjern alle baseboard sko molding eller trimme fra væggene med et brækjern og hammer. Pas på ikke at rive eller rippe ud materialet, som du vil geninstallere det senere.

•Tag på sikkerhedsbriller og installere underlag ifølge producentens anvisninger. Henvise til producentens anvisninger for underlag til at se, hvis det skal være fastgjort til gulvet i nogen måde. Nogle underlag produkter kommer med en selvklæbende side, der skal stå på gulvet. Underlag skal lægges i samme retning som plankerne.

•Lay det første stykke af gulvbelægning langs en lige væg med rillen vender ud i rummet. Brug afstandsklodser til at oprette en ekspansion kløft mellem planken og væggen. Som ægte træ udvider og kontrakter med temperatur og fugt niveau ændringer, vil en udvidelse kløft tillade dine planker plads til at bevæge sig uden at beskadige dit gulv. Kontroller instruktionerne med gulvbelægning til den af fabrikanten anbefalede ekspansion hul størrelse.

•Applicer lim til tungen af et andet stykke af gulvbelægning og sæt det ind i rillen af planken du har bare lagt. Placer en nylon trykke blok for enden af planken du har bare lagt og strejke det med en hammer for at sikre det er fast på plads. Slagklodsen forhindrer hammer fra skader dit træ.

•Measure plads i slutningen af den første række, hvis det ikke vil rumme en fuld længde planke. Markere denne længde på et stykke af gulvbelægning og skære det med en sav til at passe. Husk at tage højde for pausen på ekspansion i dine mål. Sørg for at du har korrekt vingen for typen af træ, du bruger.

•Kontroller der er en afstand på mindst 6 tommer mellem brædderne du lægger når du starter den anden række og Gentag processen for at lægge først. Lowes anbefaler du bruger planker af varierende korn og farve, som du arbejder for at give dit gulv en "tilfældig" finish.

•Klippe den endelige række til at passe når du nå anden siden af rummet. Husk ikke at redegøre for tungen, men faktor i ekspansion hul.

•Tag afstandsstykker, sted overgang strips til udvidelsen gap og erstatte eller installere nogen sokler eller sko molding, som behov, når du har beskåret væk eventuelle overskydende underlag med en hobbykniv.

Tips & advarsler

  • Bruge benbeskyttere beskytte dine knæ, mens du installerer din gulvbelægning og en støvmaske mens savning plankerne.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com