Luftbobler i en ismaskine

September 2

Isen er lavet af vand, og vandet er lavet af en kombination af brint og ilt. Som vand fryser, en lille mængde af de gasformige materiale fanget i vand forsøg på at undslippe, men bliver fanget i isen. Denne gasformige materiale danner små luftbobler, som kan gøre din is ser overskyet, selv om der er noget galt med din is.

Bolig is beslutningstagere

Bolig is beslutningstagere er almindeligt forekommende som en komponent af afsnittet fryseren i køleskab. De er billige at betjene og er designet til at producere nok is til en typisk familie til at bruge hver dag. Eventuelle overskydende is gemmes normalt i en bin. Beboelsesenheder fryse is langsommere end kommercielle enheder, hvilket resulterer i små bobler i isen de producerer.

Kommercielle is beslutningstagere

Kommercielle is-making maskiner er brugt af restauranter og kommercielle is leverandører. Disse enheder er i stand til at producere og lagre store mængder af is hver dag. Is beslutningstagere anvendes i food serviceindustrien, såsom fine dining virksomheder, er i stand til at producere is med få bobler, resulterer et endeligt produkt, der er klar. Kommercielle enheder kan bruger filtreringsprocesserne til at fjerne urenheder eller de kan hurtig fryse isen før luftbobler har chancen for at form. Kommercielle is-making maskiner er typisk væsentligt dyrere end boliger.

Faktorer, der påvirker din Ice Maker

Din bolig ismaskinen vil producere en bakke med isen ca. en gang hver 75 minutter til to timer. Ice-cessen vil fortsætte indtil enhedens sensoren registrerer storage bin er fuld, eller du manuelt tænder enheden ud eller at dens standby stilling. Den tid det tager for at gøre et nyt parti af is kan påvirkes af temperaturen inde i fryseren, luftfugtigheden og temperaturen uden for køleskabet.

Overvejelser

Luftbobler inde i isen produceret af din ice maker udgør ikke en sundhedsfare. De er en normal og naturlig del af indefrysning processen med vand. Tilstedeværelsen af luftbobler i din is vil ikke påvirke smagen af isen, men urenheder i den oprindelige vandkilde kan. Hvis du begynder at mærke en dårlig eller off-smag til din ice, skal du muligvis udskifte filteret på din ismaskine.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com