Luftrensere, der bruger vand

January 2

Luftrensere med vand er nogle af de sundeste luftrensere, fordi de ofte ikke bruge kemikalier, men i stedet stole udelukkende på vandet for at bekæmpe pollen og støv partikler. Vandet fælder simpelthen partikler i luften, således at ejeren kan skylle disse partikler ud. Disse renseanlæg er lettere at bruge end andre renseanlæg og billigere at vedligeholde siden husejere skal kun tilsættes vand med jævne mellemrum. Nogle filtre virker med både luft og vand, fjernelse af lugte og skadelige kemikalier.

Air-O-schweiziske

Med Air-O-Swiss Air Purifier forbliver vandet i en tank, der ejer kan periodisk tage ud og afløb, erstatter tanken med frisk vand. Dette vand vasker i luften, at fjerne snavs og andre partikler. Nogle boligejere kan bekymre sig, at air purifier tilføjer fugt til luften, stigende luftfugtighed. Men de vand-drevne luftrensere affugtere, der kan holde luften tør. Ved ikke at have filtre, disse luftrensere ikke har brug for filtre erstattet og simpelthen nødt til at rense vandtanke.

HEPA-Filter

En anden model af Air-O-Swiss Air Purifier har alle Air-O-schweiziske funktioner og leveres også med HEPA-filtre. HEPA-filtre kan absorbere meget små partikler i luften. Disse filtre omfatter et aktivt kulfilter, der kan fjerne lugte og gasser fra luften, hvilket giver luften en ren og frisk lugt. Luften først passerer gennem HEPA-filtre og derefter passerer gennem vandtanke, maksimere luftrensning og sanitet.

Ultraviolet lys

For at rense ud både luft og vand, har nogle producenter udviklet særlige ultraviolet (UV) lys, der dræber bakterier. Disse lys bidrage til at forbedre kvaliteten af både luft og vand. Også, disse UV lys hjælpe sanitize en hjem, når nogen i hjemmet lider af en kold eller anden sygdom. Luften passerer gennem purifier og UV lys dræbe eventuelle skadelige bakterier. Nogle UV lys er også pegede på loftet hvor de dræbe skadelige bakterier i luften kun.

Bambus trækul

Bambus trækul filtre kan bortfiltrere både vand og luft. Når filtrering luft, fjerne disse renseapparater dårlig lugt fra luften. Bambus trækul kan også fungere som en luftfugter eller en affugter absorberende og slippe fugt. Når filtrering vand, kan filtrene fjerner resterende klor i vandet. Dette filter tilføjer også mineraler i vandet, forbedre vandets ernæringsmæssige egenskaber.

Restaurant luftrenser

Restaurant luftrensere vandforbrug normalt. Restauranter har ofte fedtet og fedtet lugter, der kan blive hængende i luften. Disse dufte er ikke kun usmageligt at kunder men kan hæmme kokke evne til at lugte mad.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com