Lukkeren behandlinger for Windows

November 27

Lukkeren behandlinger for Windows

Skodder kjole op et vindue fra ydersiden eller indersiden, at bringe et særligt præg af ejerens personlighed til et hjem. Skodder kan blive charmerende gammeldags, meget moderne eller blot kunstneriske. Udsmykning med skodder tilføjer en interessant dimension til din bolig.

Plantage skodder

Plantage skodder, skabe med deres store lameller, rene linjer i ethvert rum. Monteres i den nederste halvdel af en karnap tilføjer de et element af nåde til et ellers svært at dekorere område. Installere en bank af gulv-til-loft plantage skodder på tværs af en stor flade af plade glas for ekstra elegance. I et simpelt buet vindue er plantage skodder smukt, når monteret i den nederste sektion sammen med en fan lukker i kuplen. Enkle gardiner kan blive anvendt effektivt med plantage skodder, men disse står deres egen meget godt.

Standard indvendige skodder

Lille, standard skodder består af to paneler, der åbner som skabslåger, en til hver side. De arbejder godt, når de placeres i sideruder i en døråbning, især når der er en open-glas agterspejlet vinduet ovenfor. For en dristigere erklæring, vælge hængslede skodder, der åbnes som en bi-fold. Casual indretning understøtter nemt denne type af lukkeren. For en sød strejf i en lille piges værelse skodder maling en pastel farver, der passer til væggene eller koordinater med sengetæpper eller møbler. Små drenge, male skodder i en primær farve og koordinere med tilbehør samt. Bi-folder den slags arbejde smukt som en del af den provinsielle eller sommerhus look.

Udvendige skodder

Skodder, at nåde på ydersiden af et hjem oprette en speciel curbside personlighed til at hjem. Udvendige skodder slå tonen an for, hvad der findes indeni. Standard udvendige lukkeren er louvered grøn, sort eller trækul lukkeren, men med så mange farver og stilarter til rådighed, er det ikke nødvendigt at gå med sædvanlige. For noget andet, overveje at bruge skodder, der er fast snarere end spaltegulve og har dekorative og udsmykkede routing for tekstur. Funktionelle skodder, som for eksempel storm skodder, kan være dekorative samt. Bahama skodder, der åbner udad fra toppen skabe en afslappet, tropiske look til et hjem. En høj, smal buet vindue er attraktivt med funktionelle solid skodder, der åbnes, at skabe en interessant flosset linje øverst.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com