Luksuriøst badeværelse Makeover ideer

August 13

Luksuriøst badeværelse Makeover ideer

Mange boligejere tror måske, at de behøver at investere i et dyrt og tidskrævende rennovation for at skabe et luksuriøst badeværelse. Dette er ikke nødvendigvis tilfældet. En standard badeværelse kan foretages over i en luksuriøs oase uden en større remodel ved at investere i et par centrale elementer og tilbehør, samt nogle maleri, hvis nødvendigt. Resultatet bliver et luksuriøst badeværelse på et lille budget.

Hardware

Ændre hardware i dit badeværelse at straks opgradere den. En ny børstet bronze køkkenvask vandhane eller en massere brusehoved vil gå en lang vej at skabe en luksuriøs følelse i dit badeværelse. Udskifte din gamle lamper med dem, der matcher din nye hardware. Du kan endda opgradere den "flusher" på dit toilet til straks gøre det ser nyere. For at spare penge, gør installationen selv, eller hvis du ikke er sikker på dine evner, hyre nogen du har tillid til at gøre det.

Tekstiler

Opgradere tekstiler i dit badeværelse. Vælg den højeste kvalitet, største bomuld håndklæder du har råd til. Investere i en smuk, høj kvalitet badeforhæng, hvis du har et brusebad, og blødt, Plys floor mats. Hvis du virkelig ønsker at være en smule dekadent, kan du købe en håndklædevarmer at varme dine håndklæder.

Fliser

Installation af et flisegulv er en hurtig måde at gøre dit badeværelse ser en smule mere luksuriøse. De fleste badeværelser er små, hvilket betyder, at du kan købe bedre fliser, siden jer ikke vil savn mange til at dække gulvet. Hvis du ønsker at flise væggene, du skal bruge flere penge, men en virkelig luksuriøse badeværelse kan funktionen granit eller marmor fliser dækker brusebad området fra gulv til loft.

Detaljer

For nogle er et luksuriøst badeværelse alt i detaljer. Opgradere din forfængelighed ved at købe en unik spejl for at gå over det, eller splurge på en granit bordplade for din forfængelighed. Hænge nogle Svævende hylder over dit badekar, og angive nogle dyre badesalt på dem sammen med en sølv-backed bad pensel. Endelig, komplet din luksuriøse tilflugtssted ved at investere i en jetted eller jacuzzi badekar, hvis dit budget tillader.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com