Lyd isolering til nedhængte lofter

December 17

Lyd isolering til nedhængte lofter

Nedhængte lofter eller faldt lofter, blev skabt af praktiske grunde. Et nedhængt loft hænger under den naturlige loft og fungerer meget gerne en skabet døren: det skjuler uinteressante emner, såsom ledninger og rør, og giver adgang til vedligeholdelse. Nedhængte lofter tilføje endnu et lag på indersiden af et værelse, som har en naturlig lydisolering effekt. Ekstra lydisolering er fremstillet ved tilsætning af isoleringsmaterialer oven på loftet eller i loftplader.

Ovennævnte loft isolering

Glasfiber isolering pladevat er en fælles lydisolering materiale, der anvendes på toppen af nedhængte lofter. Glasfiber isolering mufler lyd, modstår vand og sænker varme og køling regninger når er installeret korrekt. Glasfiber isolering er tilgængelige i forskellige R-værdier og forskellige tykkelser. Tyk batts med en høj r-værdi giver den største lyd isolering. Lyddæmpning batts arbejde ved sløvende støj i et værelse og holde støj fra overførsel til andre rum. Glasfiber og lyddæmpning batts kan bruges alene eller sammen med glasfiber batts lag oven på lyddæmpning batts.

Akustisk loftplader

Akustisk loftplader reducere transmission af lyd mellem værelser og lyd ekko i et værelse. De isolerende materialer i akustiske fliser adskiller sig af fabrikanten, selvom mange indeholder åbne celler melamin-baseret skum, ifølge Abacus konstruktion indeks. Akustisk loftplader er klassificeret på to måder: støj nedsættelseskoefficient og loft dæmpning klasse. NRC bruger et tal mellem nul og en til at måle Lydabsorptionen ydeevne, med én at være det højeste niveau af lydabsorption. CAC måler evne af akustiske fliser til blok luftbåren støj, med et højere tal, der angiver en større grad af lyd undertrykkelse.

Lyd maskering

Lyd maskering er ikke en isolering, men det kan bruges som en ekstra lyd buffer for støjende områder. Isolering og lyd maskering arbejde på forskellige måder. Isolering hjælper indeholde lyd indenfor et område; lyd maskering dækker lyd inden for et område. Med lyd maskering, diskret, baggrundslyde distribueres elektronisk gennem højttalere installeret over loftplader. Lyden masker personlige samtaler i åbne kontorlandskaber områder og blokke ud distraherende lyde. Lyd maskering bruges ofte i miljøer, hvor privatliv og fortrolighed er en bekymring.

Overvejelser

Den bedste lydisolering metode bestemmes af placering, aktivitet og høj fugtighed. For meget støjende miljøer er kombinere to eller flere metoder hensigtsmæssige. For fugtige områder, glasfiber batts og mineralske fiber loftplader holde op godt under fugtige forhold og dæmpe lyden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com