Lys-Base maling farve vs Medium-Base maling

March 11

Det er umuligt for maling butikker at lagerføre hver farve af maling. En maling butik kan dog blande enhver maling farve for dig, mens du venter, takket være maling baser. En endeløs spektrum af maling farver er lavet ved at blande bestemte mængder af et eller flere farvestoffer med en tintable maling base. Maling baserer spænder fra klar til dyb, at skabe maling farver for at imødekomme enhver maleri projekt.

Baser

En tintable maling base bruges til at danne grundlaget for en bestemt farve. Assorterede maling baser typisk tilbydes af maling fabrikanter omfatte: hvid, pastel, lys, medium, dybt og klart. Klart baser er brugt til at oprette mørkere farver, mens hvide baser gøre de lyseste farver. En lys base skaber en lysere farve end en medium base. Maling base bestemmer, hvordan resistente en maling er at snavs og pletter, samt dets holdbarhed under intens skrubbe.

Titandioxid

Alle tintable base malinger indeholder titandioxid i forskellige mængder, undtagen klart base, som ikke har nogen. Titandioxid bestemmer, hvor effektivt en maling skjuler den tidligere overflade farve. Tintable base malinger indeholder større mængder af titandioxid skjule overflader bedre end baser med mindre mængder. Mens lys baser er mere uigennemsigtige end medium baser, har hvide baser de fleste titandioxid med den mest komplette dækning. Mørke maling lavet fra baser med ringe eller ingen titandioxid give mindre uigennemsigtig dækning.

Farvestoffer

Et eller flere farvestoffer tilsættes en tintable base skaber en bestemt farve. Mættede farvestoffer blandet ind i en hvid grundform en lysere version, eller tonfarve, den ren mættede farvestof. For eksempel, hvis en brændt Umbra farvestof føjes til en hvid base, vil resultatet sandsynligvis være en meget lys beige farve. En lys base producerer en lidt mørkere beige og en medium base resulterer i et endnu mørkere beige farve. Farvestoffer bestemmer også, hvor meget en farve vil blegne.

Andre overvejelser

Spørg en maleri professionel til at afgøre, om en lys eller medium tintable base er bedre egnet til dit maleri projekt. En lys base vil typisk give mere uigennemsigtige dækning end en medium base. En medium base kan dog oprette en dybere farve end en lys base. Tilsætningsstoffer, indgår som mildewcides at hæmme mug vækst og fortykningsmidler til at beskytte mod maling dryp og stænk, ofte i basen maling. Dyrere maling indeholder ofte den højeste grad af kvalitetsingredienser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com