Lys maleri Tips

November 15

Lys maleri Tips

Lys maleri, også kendt som lys graffiti, er en form for fotografisk kunst, der involverer fanger (på film) synligt lys i en ellers mørke omgivelser. Lys maleri er typisk udført om natten eller i et mørkt rum ved at flytte kameraet eller flytte lyskilden. Dette skaber en "malet" eller "graffiti," effekt, der viser sig som glødende figurer og hvirvler på det færdige billede.

Værktøjer

Først og fremmest vil du har brug for et kamera og stativ. Stativet er nødvendige, fordi du skal bruge en langsom nok til at gøre tegningen lukkertid. En fjernbetjening til dit kamera, der giver dig mulighed for at låse lukkeren i pære-tilstand anbefales også.

Lyskilde

Du kan bruge alle typer af lys, som en laser, lommelygte eller endda en nøgle kæde lys. Lyset vil ikke skade din sensor. Noget du kan tænde og slukke gør normalt tegningen lettere. Glow sticks og kampe nu også vokser i popularitet.

Kameraindstillinger

Indstille din lukkertid for, så længe du har brug at oprette dit billede. Sætte ISO på 100, så du kan indstille lukkertid til at bremse. Dette holder støjen fra fotografier. Du kan bruge flash til at fjerne en person eller bevægelige element end jeres lys i scenen. Bruge en manuel fokus og teste din hvidbalance før optagelse.

Fange

Bære mørkt tøj for at mindske dine chancer for at blive set i fotografiet. Teste alle former for lys, som køretøjer og gadelygter, tilføje forskellige elementer og dimensioner til dine fotografier. Må ikke bekymre dig, at din lyskilde ikke vises i billedet. Eksperimentere med flere lys, lyse farver og lyskilder. Du kan også bruge lys maleri til projektet portrætter på andre objekter. Ved hjælp af negativer er også anset for lys fotografering.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com