Lys og Bright udsmykning til et sommerhus

August 30

Omdan din hyggelige hytte i en munter plads ved at dekorere med lys, lyse rører, der bringer solrige strande og haver til at tænke på. Bruge natur-inspirerede farver som gul og Himmelblå, når infusion en hytte med en varm touch. En sammenhængende optræden, forbedre hvert værelse med koordinerende decor stil og farver.

Lyse farver

Opdatere en kedelig, trist sommerhus med lys og lyse farver til at give hjemmet et instant pick-me-up. Maling stue, badeværelse, soveværelse og køkken vægge med muntre farver som solrige gule, hav-skum grønne og våde blå. Du kan også male væggene en frisk hvid farve til at sætte scenen for designstil. Indarbejde de lyse farver i hele hytten ved hjælp af vaser, stearinlys, billedrammer og andre elementer, indretning.

Luftige tekstiler

Omdanne sommerhuset i en lykkelig plads ved at dekorere det med luftige tekstiler. Hænge florlet hvid gardiner i vinduerne til at fange varm sommer brise. Du kan installere hvid blinds under gardiner til ekstra beskyttelse af personlige oplysninger. Placer håndlavede hvide dyner med pastel minimalistisk blomstermønstre på sommerhuset senge. Hvis du har en hvid eller ecru farvet sofa, tilføje en pop af farve med lys gul, orange og grøn-stribet pyntepuder.

Haven-inspirerede mønstre

En enkel måde at lysne op en hytte er med haven-inspirerede mønstre. Bruge et sun-dappled blomsterhave som inspiration, når udsmykning af værelserne. Hænge et badeforhæng, byder på store, lyse, blomstermotiver mønstre for at oprette et badeværelse brændpunkt. For en kunstnerisk udseende, male levende blomster på en almindelig hvid væg, eller hænge indrammede billeder eller malerier af haver i flor. Tilføje blødhed og farve til træ køkken bordet stole med hynder med rød, gul, grøn og orange blomster designs.

Frisk Decor rører

Intet vil give dit sommerhus en lys, lyse udseende helt som friske blomster og løv. Forbedre væg hylder, skriveborde og tabeller med mælk glas eller krystal vaser fyldt med gule tusindfryd, røde roser, lilla hortensiaer, orange tulipaner og andre farverige blomster. Udfylde tomme sommerhus hjørner med store, potteplanter tropiske planter. Hvis du vil oprette en beroligende stemning i et badeværelse eller soveværelse, placere en vase af duftende lavendel stilke på et sminkebord eller natbord.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com