Lysarmaturer for en sydvestlige-stil hjem

July 9

Lysarmaturer for en sydvestlige-stil hjem

Sydvestlige stil er et populært motiv for boligtekstiler. Det inkorporerer den gamle Vesten med Native American designs med oprindelse i det sydvestlige USA. Sammen med male væggene i ørkenen farver, kan tilføje de rigtige belysning turneringsplaner samle udsmykning ordningen. Belysning turneringsplaner mere end belyse et værelse, de slå tonen an.

Sydvestlige lysarmaturer

Som med andre stilarter lysarmaturer, kommer dem med en sydvestlige flair i en række armatur design. Der er vægmonteret sconces, loft armaturer og hængning fixtures at overveje. Desuden, du kan bruge en lys med et indbygget loft fan, som fans er populære i sydvest.

Væg sconces kan findes af metal eller keramik. De har typisk udskæringer i designs, som spænder fra ørkenen scener, at Native American designs, billeder af cowboys eller tribal tegn, såsom Kokopelli. Lys strømmer gennem cut-uts, gør skygger og billeder på væggen ved siden af. Nogle sconces er mere skålformet i design, malet i ørkenen nuancer, med eller uden yderligere tribal mønstre. Disse sconces kan monteres i en række forskellige positioner. For grundlæggende værelse belysning, kan de være monteret skål-ende op til støbte lys opad. For at belyse et kunstværk under dem, kan de være monteret skål-ende nedad. Og hvis dit hjem har arkitektonisk interesse, såsom buer, de kan monteres sidelæns for at belyse funktionen hjem.

Simpel Loftlamper, meget gerne sconces i design, kan findes og monteret i midten af værelser. Eller, for over tabeller eller hængende i posten, kan du få vist en Southwestern lysekrone eller vedhæng Armaturet. Skål vedhæng er populære, hvor en glasskål er suspenderet og sat i en metal band der normalt indeholder udskæringer eller er præget med indfødte designs. Skålene har tendens til at være i cremet eller gule farver og metal tenderer mod kobber eller bronze, selv om nogle med patina færdig kan findes. Andre populære vedhæng har en enkel canister-form. Disse metal dunke har udskæringer og en inset linse, fås i mange ørken nuancer.

Sporet belysning findes også, hvor track lys kan afgives i den samme, udskæring motiv som metal væg sconces og vedhæng lysekroner. Samt, er Badeværelse lysarmaturer tilgængelige. Med alle de tilgængelige muligheder, kan en hel hus være tændt i sydvestlige stil, eller bare et værelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com