Lyse ideer til flise Trim

June 17

Lyse ideer til flise Trim

Ved hjælp af en karakteristisk flise trim er en enkel måde at gøre dit badeværelse eller køkken ser mere elegant. Ændring eller tilføjelse af en ydre række eller kolonne af flise, der har en anden farve eller et mønster end resten af flisen er en funktionel alternativ til at erstatte en hel væg af flise. Nye flise trim kan give hele væggen et professionelt udseende, især når de nye fliser erstatter revnet eller tilhugget fliser.

Køkken grænser

Flise trim i et køkken fungerer godt i koordination med en backsplash, som er vægplads mellem tællerne og kabinetter. Mange husejere bruge ensfarvet flise på backsplash til at tilføje et stænk af farve til køkkenet. Du kan udvælge en mønstrede fliser trim til brug på kanten af ensfarvet flise rækker, og også bruge flisen trim til omgiver grænsen til skabene eller et nærliggende vindue. Hvis du ikke ønsker at bruge mønstrede fliser, kan du simpelthen bruge fliser i en kontrasterende farve.

Køkkenborde

Køkkenborde, især dem på øerne, fremvise ofte store, flade fliser eller marmoreret fliser. Flise trim sandsynligvis ikke gå ubemærket hen i sådan en høj trafikområde, og ved hjælp af flise trim omkring tællerne eller øen tilføjer et dekorativt indslag til en ellers meget funktionelle område. Du kan vælge en solid farve af fliser til at matche kabinetter eller gulvet, eller en festlig mønstrede fliser med blomster, frugt eller udsmykkede ruller. For en mere slående udseende, kan du vælge metallisk fliser, den samme størrelse eller mindre end dit ensfarvet flise, og bruge det til at gøre en iøjnefaldende kant.

Flere farve Trim

Flere farve trim er en passende løsning for en boligejer, der har problemer med at vælge blot én farve og vil også gerne give køkkenet eller badeværelset en lidt tekstureret effekt. Vælg flise trim i tre nuancer af samme farve, og lægge de trim brikker ene efter den anden i en udpeget for at oprette en kant. Alternativt, du kan sætte fliser ene efter den anden, ingen mærkbar for at skabe en munter, lidt spredte effekt.

Figurer

Når de fleste mennesker tænker på fliser, tænker de på torve. En effektiv måde at gøre en slående men smagfuld flise trim er at bruge fliser i andre former, såsom diamanter, trekanter eller sekskanter. Du vil kun nødt til at vælge en skygge der er lidt mørkere end din vigtigste farve fliser for at trimme at skille sig ud. Disse ualmindeligt figurer kan give hele rummet et unikt look.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com