Lysene er tændt men min Maytag Neptun tørretumbler vil ikke starte

March 28

Hvis du har problemer med din Maytag Neptune tørretumbler ikke starter, skal du finde ud af, hvad der forårsager problemet. Et væld af forklaringer findes for hvorfor en tørretumbler kun delvist funktioner, så dens lys kan arbejde, men lidt andet. Generelt er problemet er normalt relateret til en komponentfejl, og når ændret ud, din tørretumbler vil udføre fuldt ud igen.

Løs eller defekt strømkabel

Inspicere netledningen til din Neptun tøjtørrere, når det ikke fungerer fuldt ud. Sørg for, at det sikkert er sat i stikkontakten. Hvis netledningen ikke er korrekt indsat eller beskadiget, kan der ikke være nok elektricitet til at drive alle de appliance komponenter. For eksempel, dens lys kan tænde, men tromlen spin ikke. Udskift strømkablet, hvis det er defekt.

Slukket Circuit Breaker

En elektrisk Neptun tørretumbler, ligesom de fleste elektriske tørretumblere, har to afbrydere: for tromme og en anden til varmelegemet. Begge afbrydere skal være "på"-holdning til det at køre ordentligt. Gå til dit hjems vigtigste kredsløb boks. Nulstille både af den hårtørrer afbrydere til positionen "on". Hvis en af breakers ture igen, er der et problem med komponenten tørretumbler, at det fungerer. Kontakt en tørretumbler tekniker til at vurdere maskinens tilstand.

Brudt computerlågets skydeknap

Computerlågets skydeknap er en lille låsen beliggende på indre af dørkarmen på din Neptun tørretumbler. Det holder døren sikkert lukket når tørretumbleren er at forhindre skade, skal du åbne døren og nå inde, mens det vender. Hvis parameteren låget bliver beskadiget, tørretumbleren vil ikke tænde selv om dens lys kunne arbejde. Kør fingeren over computerlågets skydeknap og lytte til en klikkende lyd. Hvis du ikke hører en lyd, når låsen er komprimeret, det er defekt og skal byttes ud.

Termisk Cut-Off indledt

Termisk cut-off er en varmefølsomme sikkerhedsfunktion på en Neptun tørretumbler, der slukker varmelegemet hvis tørretumbleren overophedes. Når det er aktiveret, kan det blive nulstillet; Du skal udskifte den. Indtil det ændres, fungerer muligvis kun delvist din tørretumbler, så mens dens lys kan tænde, tørretumbleren ikke kan dreje eller varme. Ikke udveksle en gammel termisk cut-off for en ny indtil du først afgøre, hvad forfremmet det til tur, ellers din tørretumbler sandsynligvis vil overophede igen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com