Lysstofrøret pære typer

July 23


Fluorescerende pærer begyndte at lave overskrifter om seks år siden, da de vandt popularitet i standard lamper, energibesparelser og støbning et hvidere lys. Fordelene ved disse pærer har siden vist sig for at reducere omkostningerne til elektrisk energi og fremmes kraftigt af Energy Star og Department Of Energy som en mekanisme for at spare energi i et hjem. Lysstofrør, men har eksisteret i meget lang tid, ved hjælp af gasser inde i en lang cylindrisk rør sigtet for elektricitet til at skabe lys. Lysstofrøret pærer varierer i størrelse og type, og der er energibesparelser selv med gamle rør fluorescerende inventar.

T5 Lysstofrør rør glødepærer

T5s er den mindste af de lange cylinderformede rør pærer som fluorescerende pærer. Den gennemsnitlige effekt af typiske T5 pærer er mellem 28 og 32 watt et stykke og udleder i gennemsnit 2900 lumens af lys pr pære. Som med alle lysstofrør dim T5 pærer efter tid. De sidste knap 2 år i gennemsnit.

T8 Lysstofrør rør glødepærer

T8 er de mest almindelige fluorescerende pærer som de ses oftest i kontorbygninger og små boligarealer, som garage belysning og workshops. Disse pærer gennemsnitligt 25 til 40 watt pr pære og udsender en gennemsnit 2950 lumen pr pære, hvilket gør dette til en fremragende pære for synlighed. Gennemsnitlige pære levetid er mellem 1 til 3 år, afhængigt af sammenhængen i brug.

T12 Fluorescerende rør glødepærer

T12 fluorescerende pærer er mere almindelige til fabriksindstillinger og kan ses hængende fra loftet i lange linjer understøttes af hængende guide ledninger. T12 pærer gennemsnitlig 34 og 40 watt pr pære af elektricitet og udsender en gennemsnit 2900 lumen pr pære. Disse pærer sidste et gennemsnit på 3 år, afhængigt af brugen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com