Lysstyrken på LED vs regelmæssig lys

February 21

Grønne alternativer til Edisons glødepærer har haft et ry for dårlig lyskvalitet. Men high-lysstyrke lysdioder allerede være lig med eller overstiger traditionelle pærer på alle noder--herunder lysstyrke.

Hvad er en LED?

LED står for "light - emitting diode." En diode er et lille, rørformet enhed indeholder en halvleder. Bevægelse af elektroner gennem halvleder producerer lys. LED pærer kombinere output af mange individuelle lysdioder.

Lysstyrke sammenligning

Lysdioder at kvalificere sig til regeringens Energy Star rating er forpligtet til at være lige i lysstyrke til glødepærer og kompakte fluorescerende (CFL) pærer, der allerede er på markedet. I modsætning til CFL pærer nå lysdioder deres maksimale lysstyrke ret når du tænder lyset. Tjek af lumen rating på pakken for at sikre en lyse-nok pære: 800 lumen er nødvendige for at træde i stedet for en 60-watt glødepære.

Energi sammenligning

Energi til lys output forholdet på en LED er næsten 100 procent, fordi lysdioder mister lidt eller ingen af deres energi til varme. Glødepærer producerer langt mere varme end lys og sjældent optræde ved bedre end 7 procent, ifølge AccessScience. En LED pære har en levetid på op til 50.000 timer, mens den typiske glødepære skinner i 2.500 timer eller mindre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com