Mad bortskaffelse Installation

March 24

Mad bortskaffelse Installation

En mad bortskaffelse, ellers kendt som en renovationsafgifter, er praktisk at have og kan hjælpe med at skære ned på mængden af skrald, der går ind i papirkurven kan. Det hjælper også til at fjerne lugt fra papirkurven. Installere en bortskaffelse er godt inden for mulighederne i den gennemsnitlige handyman, selv om en ny installation kræver også at sætte i en afbryderen og ledninger for at betjene enheden. Disse anvisninger forudsætter der er ingen eksisterende enhed og at installationen er nye.

Instruktioner

•Tag den eksisterende nedløbsrør fra vasken ved hjælp af en rørtang. Skru den store møtrik fra selve si. Fjerne SI enhed og skiver fra vask skål. Ren væk alle gamle blikkenslager er kit bruger en skraber. Placer en ¼-tommer perle af blikkenslager er kit rundt om åbningen i vask skål.

•Sæt afløbet flange ind i åbningen af vasken skålen. Tryk ned på det at danne en forsegling mellem flange og vask skål. Placer pakning og backup ringen på ærmet. Placer bedriften ring og Låsering på forsamlingen. Stramme monteringsskruer på flange med en skruetrækker.

•Drej sluk til køkkenet på panelet circuit breaker. Installer afbryderen i en placering bag vasken. Køre ledninger bag vasken skabet under vasken skåle. Lægge bortskaffelse enhed fladt på gulvet. Tilslut ledningerne til bortskaffelse enhed. Skrue wire nødder på udsatte ledningerne.

•Tryk ud åbning for opvaskemaskine afløbet hvis du planlægger at installere en opvask enhed. Juster monteringsflange om bortskaffelse med beslag på flange. Hold til rådighed på plads med den ene hånd, mens du vride låsen på plads.

•Tilslut decharge røret på bortskaffelse til vasken afløb. Du skal muligvis slå til rådighed for at line det op korrekt. Det bliver nemt. Hvis røret er for lang, skær det at størrelse ved hjælp af en nedstryger.

•Tilslut opvaskemaskinen afløb til rådighed, hvis du har en opvask enhed. Kontrollér centrallås kraven igen for at sikre det er sikker på flange. Aktivere effektafbryderen og teste enheden.

Tips & advarsler

  • En yderligere afløbet montering kan være nødvendig, hvis du har en dobbelt-skål vask.
  • Forsøg aldrig at tilslutte elektriske ledninger, mens der er strøm til linjerne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com