Mad kompostering enheder

November 21

Mad kompostering enheder

Kompostering madrester er en sund måde at holde det organiske materiale ud af papirkurven mens at omdanne det til et stof til gavn for jord. Flere typer af kompostering enheder, der indeholder og behandle materialer er tilgængelige, og mulighederne afhænger af mængden af mad til komposteres og eller ej "brun" noget, såsom haveaffald, vil blive medtaget. Enheder metoder til kompostering primært madrester varierer lidt fra traditionelle kompostering, hvilket lag "grønne spørgsmål"--plante-baserede madrester-- og værftet affald. Uanset hvilken slags enhed du vælger, er det muligt at bruge det i et lille område udendørs

Kegle System

En kegle kompostering system er en smule anderledes end traditionelle kompostering fordi det er designet primært til madaffald i stedet for en kombination af mad og værftet affald. Denne type kompostering håndtag selv animalsk mad madrester som knogler og mejeriprodukter, i modsætning til traditionelle kompostering. Kegle-system består af en kulsyre kurv, der sidder i et hul i jorden og en dobbelt-walled kegle over jorden. Kegle har et låg, der kan løftes for at indsætte madrester i kegle. Denne metode fordøjer eller kompost, mad med anvendelse af solvarme; den dobbeltvæggede kegle genererer en masse varme, der fremskynder processen med mad nedbryde. Kegle skal være i et solrigt område til at fungere ordentligt. Gennemsnitlige betingelser, kan en kegle system håndtere 1 1/2 pounds af madaffald per dag, hvilket er en fælles beløb for en familie på fire personer. Kompostering animalsk madrester kan tiltrække fluer og skadedyr. Så kan du ønsker at forlade disse stoffer ud af en kegle system.

Worm Bin

Orm-baserede kompostering eller ormekompostering, giver en levedygtig middel til at nedbryde madaffald. Orme spiser plante-baserede madrester, dreje sagen i næringsrige materiale kaldet orm støbegods, som er gavnlige for jord. Bruge orme til kompostering kan nedbryde mad hurtigere end andre kompostering metoder fordi denne metode ikke stole udelukkende på bakterier og naturlige nedbrydning. En worm bin kan være enhver ventileret beholder, såsom en plastik opbevaring balje med låg. Ventilationshullerne på beholderen bund, top og sider tillader luft at strømme gennem container, holde den bin sag fra at blive for fugtig. Strimlet avis og stumper af pap, fugtet let, giver strøelse til orme; herunder en lille mængde jord hjælper dem med at fordøje plante-baserede madrester. Blade og afklippet græs kan føjes til bin. Hver 1 pund mad affald pr. uge behov ca 1 m² stor plads i skraldespanden; £ 1 af rød wiggler orme kan behandle ca 3 1/2 pounds af affald pr. uge.

Hjemmelavet Bin

Madrester kan konverteres til kompost med en traditionel kompostbunke eller bin. Oprette en bin eller indeslutning område ved hjælp af affaldstræ, kylling wire eller sne hegn. Bunke lag af tørrede værftet affald, samt plante-baserede fødevarer materiale såsom frugt og grøntsager skræller og scraps, i området bin eller indeslutning. Kaffegrums og filtre, samt papir og pap, kan komposteres med denne metode. Drej de kompostering materialer hver en eller to uger med en pitchfork eller haven rake at lufte dem. Tilføj lidt fugt, hvis kompost bunken er tør.

Hvis du ønsker at kompost det meste madrester, er en mulighed at bruge en metal trash kan som en kompost bin. Bores drænhuller i den kan bunden og i bunden halvdelen af den kan sider. Begrave nederst halvdelen af kan i jorden. Madrester kan placeres i kan et par gange hver uge. Dækker madrester med strimlet papir eller blade reducerer deres lugt. Holde låget sikkert fastgjort til papirkurven undtagen når du tilføjer madrester.

Roterende Bin

Kompost siloer designet til at rotere tillade brugere at tilføje materialer og lufte kompost uden brug af værftet værktøjer. Mange af disse former for placeringer ligne tønder eller affaldsspande på en spindel. Denne type kompostering virker bedst, hvis mængden af materiale oplagret næsten fylder bin. Tilføj de materialer du ønsker at kompost, lukke enheden og rotere det hver fem til ti dage. Rotation hjælper sagen nedbrydes hurtigere end når det er i en bunke eller ikke-roterende bin.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com