Måder at afkøle et værelse uden en aircondition udluftning

October 30

At finde måder at holde et værelse cool, kræver ikke købe en air condition eller leje en remodeler at sætte en ventil. Du kan gøre mange simple ting at afkøle et værelse lige bortrejst. Nogle ideer kræver du at købe et par ting, og andre idéer koster ikke en cent.

Fordampningsemissioner køling

En sump køligere er et godt alternativ til en air condition og fungerer godt for enkeltværelser. Advarsel med en fordampning afkøling enhed som denne er, at det virker bedst i tørt klima, fordi det øger fugt i luften, så i fugtigt klima vil det gøre rummet alt for fugtigt. Enheden skal kun elektrisk strøm og vand til pumpe reservoir til at skabe en køligt rum, og det er langt mere økonomisk end en vindue air condition.

Vindue belægninger

Solar skærme eller vinduet covers er vigtige for at holde et værelse cool. Disse holder solens stråler fra varme rummet gennem glas i vinduerne. Tunge gardiner på indersiden af rummet vil hjælpe også, så længe de er lys i farven. Hvis de er mørk farvet, vil de faktisk arbejder til at opvarme rummet, fordi mørke farver absorberer varme.

Kølige farver

Ved hjælp af cool maling farver på ydersiden og inde i huset vil reducere mængden af varme absorberes ind i indre af hjemmet. Male væggene i det rum, du ønsker at køle en lys farve vil hjælpe med at holde det cool.

Træer og buske

Plante hurtigtvoksende træer og buske på de sydlige og vestlige sider af huset vil hjælpe med at holde indvendigt cool. Dette fungerer, fordi ikke kun gøre planter, træer og buske giver skygge, men de også absorbere varmen.

Hele huset Fan eller varmepumpe

Tænde for dit hjem hele huset fan vil holde luft bevæger sig og gøre hjemmet mere komfortabel. Hvis dit hjem er en udstyret med en varmepumpe, tænde for hele huset fan vil gøre brug af varmepumpen til at udvise varm luft fra hjemmet. Selv hvis dit værelse ikke har et udluftningshul, vil at holde de omkringliggende opholdsstuer cool til gengæld holde værelse cool.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com