Måder at arrangere blok hylder

March 13

Måder at arrangere blok hylder

Blok hylder, ofte forbundet med moderne indretning, byder på enkle men slående understøtter for skatte, herunder kunst arbejde, skatte på dine vægge. Når malede den samme farve som en mur lade de pyntegenstande float visuelt; i en kontrasterende farve eller træ tone tilføjer de substans og struktur til en tom og kedelig væg. Velegnet til såvel traditionelle som moderne indretning, blok hylder skabe et væld af indstillinger og lagring i hvert værelse.

At vælge blok hylde typer

Karakter af blok hylderne du planlægger at installere har indflydelse på hvordan du arrangerer dem. Generelt er formidle lyse, skinnende og blanke blok hylder en følelse af lethed, mens mørk-farvet, mat-finish hylder bringe tyngde til en indretning. Hule-center blok hylder, undertiden kaldet cube reoler, ser lysere end massive blokke, selv når fyldt med opbevaring eller display elementer. Fuldt cubic blok hylder stikker ud fra væggen mere end smigre rektangulære dem, hvilket kan gøre rummet synes trang eller akavet at navigere. Mange af de samme kvaliteter, design gælder for at blokere hylder til billedrammer: deres visuelle vægt og løs vægt bestemme hvordan de arrangeres bedst.

Fælles arrangementer

Arrangere blok hylder den måde du ville andre former for vægkunst og små møbler i din indretning. Blok hylder egner sig naturligvis til symmetri: for eksempel, en i hver ende af sofaen som minimalistisk end tabeller eller på modsatte sider af sengen som pladsbesparende Natborde. I en afstand vandret række over et stykke af møbler skaber blok hylder en følelse af centrering til et område eller en aktivitet. En række af blok hylderne over dit morgenbuffet definerer en servering område, som gør en række over en reception eller arbejde tabel. Ved hjælp af massive eller hule blokke over en bænk og større hule dem nedenfor kan slå du en kaotisk tilbage hall i en ryddelig opbevaringsområde for støvler, legetøj og udendørs gear. Formen hule blok foreslår snesevis af opbevaring anvendelser fra børns værelser til den til dit håndværk værelse. En lodret række med hule blokke opretter forstuen cubbies for nøgler, mobiltelefoner og mail på en smal mur.

Blok hylder og kunst

Nogle af de mest kreative anvendelser af blok hylder vedrører dekorativ kunst. Blok hylder kan give permanent opbevaring for særlige skatte. En lodret række på hver side af kaminen lader beundrere se din bedstemors Meissen figurer uden fare for dem. Et gitter af fire eller flere blok hylder kan være fordelt ud på den væg til at vise et hyppigt skiftende udbud af sports medaljer, trofæer og memorabilia. En enkelt blok hylde i en alkove kan holde stearinlys, havens blomster eller en lille familie vignet. Deres stærke linjer og undertiden stærke farver kræver opmærksomhed, hvilket gør dem en passende display køretøj for objekter, du virkelig vil bemærket. Som billedrammer, de struktur og definere store tomme rum; i modsætning til billedrammer gør de det nemt at ændre, hvad de holde op for at se. Bruges som en del af en stor væg-udsmykning ordning, lader de dig Bland billeder, spejle og objekter du ikke være i stand til at hænge på en væg. Med hensyn til form, tekstur og farve af blok hylder som kunstobjekter i sig selv beriger din samlede arrangement. Behandling af hylden og objektet understøtter som et enkelt objekt kan hjælpe dig med at vurdere den indvirkning på din indretning.

Arrangement teknikker

I modsætning til billedrammer bringe blok hylder en tredje dimension til rumlige arrangement. Det er nemt at placere blok hylder for høj, hvilket gør det vanskeligt at se de objekter, de holder. Placeret for lavt, skaber blok hylder en følelse af fare; Gæsterne kan undgå din sofa af frygt for at støde deres hoveder. Centrering blok hylder på stående eye-niveau, normalt i intervallet 63-65 inches over gulvet, kan seerne se de objekter, de holde klart. Kunst-galleri-stil montering sænker centrering af objekter til 58 inches over gulvet. Hovedregel standard design antyder, at bunden af billeder være 6 til 12 inches fra toppen af i sofaen tilbage, måtte du ønske at lade en anden 2 til 3 fødder for positionering hylder. Bruge komfort som din standard, når placere blok hylder tæt på siddepladser eller aktiviteter.

Gør dit Arrangement

En af de nemmeste måder at oprette din egen blok hylde arrangement er at gøre papir mønstre af hylderne du ønsker at bruge. Bruge brunt kraftpapir eller opførelse papir tæt på farven på din planlagte hylder til at teste den effekt, du vil oprette. Et mønster-making metode er at måle og skære hver hylde individuelt. Tape mønstre til væggen med malertape og justere dem, indtil du har din påtænkte look. For en store eller komplekse arrangement af hylder alene eller hylder blandet med andre kunstgenstande, udstikker de individuelle mønstre på en større ark papir, kan sporing omkring dem og skabe en enkelt stor figur give dig en god fornemmelse af hvordan din plan passer ind i dit space.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com