Måder at arrangere en buket roser

April 18

Måder at arrangere en buket roser

Roser kan være en perfekt pick-me-up for en ven eller elskede. De anvendes i bryllupper og dimissioner og givet til Valentinsdag, fødselsdage og jubilæer. Roser kan bruges til fester, romance og til minde om kære. At skabe et smukt arrangement vise roser kan bidrage til at bevare den hukommelse, de havde bag dem, når de fik.

Farve

Når arrangere en smuk buket roser du først nødt til at tænke på farven. Vera Wang, foreslår gennem den floral onlineforhandler FTD tre populære måder at arrangere blomster af farve. Brug forskellige nuancer af samme farve til at oprette en frisk moderne buket. Designe et arrangement af roser, bruger gratis farver, såsom rød og hvid for en dristig udtalelse. Prøv at lægge lignende farvetoner sammen, som alle varme farver eller alle kølige nuancer til en harmonisk buket.

Figur

Designe en buket tillader oprettelsen af blomsterne i enhver form, der er valgt. Knude, et online bryllup oplysninger site, giver tips om, hvordan at designe den perfekte buket. "For at se bedre, hvad buketten ser ud i hånden, stå foran et spejl som du konstruere buket for at iagttage, hvordan det går med figuren." Ifølge Vera Wang, de fire fælles figurer for at arrangere buketter er: dome, straight, sammenbyggede eller gratis. Hver af disse afhænger af personlige stil eller stil af den person, for hvem de er ved at blive arrangeret.

Vaser

Vaser hold roser og forsyne dem med vand for at holde dem ser frisk og smuk lange f tid. Vælg mellem mange former og størrelser af vaser, der bestemmer, hvor stor eller lille en buket skal være. Vaser kan holde enkelt roser, eller så mange som du kan sætte ind i en buket. Sætte blomster i en klar vase Vis stængler eller bruge en farvet på for at skjule dem. Nogle vaser kommer i en fiskebowle figur saa den hele stilk Rose kan blive afskåret og arrangementet flød i en skål med vand.

Størrelse

Bryllup kanal minder os "aldrig oprette en centerpiece, der er højere end 12 inches." Gæsterne vil takke dig for at kunne se rundt om blomsterne, således at de kan konversere med andre ved det samme bord. Størrelsen på blomsterne skal også være proportional med størrelsen af vasen. Vera Wang hedder, "en generel tommelfingerregel er, at størrelsen af vasen bør halvdelen til en tredjedel størrelsen af den samlede ordning."


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com