Måder at bruge en foodprocessor

May 28

Måder at bruge en foodprocessor

For den tid-pressede kok skærer en foodprocessor forberedelsestid til en brøkdel af, hvad det traditionelt tager til skive, terninger, hugge, sønderdele, rist, ælte, piskeris, puré og blande ingredienser i hånden. De fleste foodprocessor modeller leveres med udskæring, rivning og shredding vinger standard, samt dejen vinger og en rustfri stål sønderdeling klinge. Afhængigt af producent og model, kan du også være i stand til at føje funktioner til din mad processor, såsom røring og blanding, eller bruge specialtilbehør til uddrag saft eller lave din egen pasta.

Neddeling og rist

Neddeling og rist vinger kommer i størrelser fra meget fint til groft. Riv osten for tacos eller makulere gulerødder på dit grønt salat i sekunder. Kartoffel elskere kan Riv kartofler og start dagen med hash browns. Du kan også rist grøntsager til røre-yngel eller citrus skræl for smag i nogle opskrifter.

Julienne

Julienne er at skære lange, tynde strimler som tændstikker. Julienne vinger varierer i størrelse fra et fint snit for selleri eller løg eller en tyk fransk fry skåret for hjemmelavede pommes frites. Julienne grønsager som grønne løg toppe, ingefær, broccoli stammer og røde, grønne, gule og orange peberfrugt gøre attraktive garnishes samt føje farve til en vegetabilsk saute eller røre-yngel.

Udskæring

Udskæring vinger også kommer i en række forskellige tykkelser fra papir tynde til tykke. Den hurtige udskæring gør det nemt at prep veggies til salater og supper. Skær æbler for pie, jordbær, vindruer eller ferskner til en frugtsalat, kartofler til hjemmelavede pommes frites eller kartoffel gryderet eller gøre din egen snittede mandler.

Hakke og purere

Standard rustfrit stål klinge er alsidig, med evnen til at blande et parti af cookies eller hak løg, tomater og urter til at piske op en batch af hjemmelavet salsa. Kast i en avocado til guacamole fra bunden. Det er også nyttigt for purere frugter til syltetøj og marmelade, grøntsager som tomater til hjemmelavet tomatsauce eller græskar for græskar pie eller suppe.

Æltning

Food processorer forenkle æltning processen med dejen klinge, ofte plast. Det kommer handy for at gøre gær brød, pizza skorper, kiks, og muffins varme fra ovnen. Æltning i en foodprocessor skærer tid ned fra 10 til 20 minutter til blot et par minutter til at udvikle gluten. Men du skal passe på ikke at overanstrengelse dej, når du bruger en power apparat til æltning som dette vil dræbe gluten.

Røring

Nogle fødevarer processorer tilbyder en valgfri piskeris vedhæftet fil. Med piskeris, kan du piske fløde eller æg til en stiv, luftige konsistens til at lave mayonnaise, salatdressinger, custards eller saucer. Et elektrisk piskeris også gør kort proces med piskning op fluffy, glat kartoffelmos eller creaming æg og smør, når du foretager en kage.

Pasta vedhæftet fil

Med en vedhæftet fil, pasta, kan din mad processor tage en grundlæggende pasta dej og presse det i en ønskede pasta form. Pasta diske kommer i figurer af spaghetti, linguine, fettuccine, fusilli, orecchiette, makaroni, rigatoni, penne, lasagne og meget mere.

Saftpresser

Hvis du foretrækker din juice frisk-presset, simplificerer en juice extractor vedhæftet fil til din mad processor processen med at fylde dit glas med frugtagtig godhed. Uanset om du gør en smoothie, sorbet eller føjer frisk juice til en anden opskrift, strømliner powered juice udvinding.

Blender

En blender vedhæftet fil til din mad processor tilbyder et alternativ til en separat blender apparat. Den vedhæftede fil kan gøre noget din regelmæssig blender kan gøre, såsom at gøre milkshakes og smoothies pureer, men bredere skålen gør det nemmere at skrabe ud indholdet og rengøre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com