Måder at dekorere et køkken

November 8

Køkkener er hubs af mange huse hvor familier nyder at spise hjemmelavet mandel crusted kylling middage og andre favorit måltider sammen. Typen af indretning valgt siger en masse om en enkelt familie. Et køkken med rustfrit stål apparater og kirsebær træ kabinet er elegante og stilfulde. Et landkøkken med hvid rustik kabinetter og enkel indretning er mere velegnet til en afslappet tilbage familie. Forskellige personligheder skinne nemt igennem forskellige stilarter og typer af køkken indretning.

Kabinetter og Remodeling

Udsmykning dit køkken indebærer mere end blot at vælge tabel centerpieces og andre elementer, indretning. Oftentimes et hele remodel er nødvendig for at opnå det ønskede udseende. Installation af nye frysere er ét aspekt af remodellering.

Kabinetter er et brændpunkt og kan bestemme, hvad resten af køkkenet vil se ud, så matcher skabene med bordplader og maling er afgørende. Når shopping for kabinetter, tage langs counter og kabinet prøver. Overvej at bruge kontrasterende men komplementære farver, såsom parring kirsebær træ kabinetter med lys gul, creme eller lavendel maling eller lys ahorn kabinetter med en maling skygge eller to mørkere end den kabinet farve.

Hvis dit budget ikke tillader dig at købe nye frysere, omlakering dine eksisterende kabinetter i stedet. Sand ned kabinetter, og male dem en lysere eller mørkere træ pletten til at forbedre udseendet af dit køkken.

Lakeringer

Matchende dine farver med kabinetter er afgørende, men du skal også vælge den rigtige finish. En blank finish kan supplere udseendet af en elegant køkken; Hvis du ønsker en mere landlig stil køkken, vælge mat maling med en ru finish.

Apparater

Nye apparater ændre hele stil og indretning af dit køkken, og tilsvarende apparater skabe en poleret look. Også prøve at matche små apparater til større apparater når det er muligt. Større apparater er generelt hvide, sorte eller rustfrie. Nogle små apparater kommer i en vifte af farver; Vælg farver som rød og blå, der supplerer andre indretningen i dit køkken.

Decor

Indretning elementer såsom en gammeldags laden hus cookie jar eller lacy gardiner er prikken over i'et til at fuldføre udseendet af dit køkken. Vælg tabel centerpieces såsom frodige ivy planter eller blomster. Placer accenter på væggen for at binde i det overordnede tema i dit køkken. For eksempel, hvis du har besluttet på et landkøkken, montere indrammede billeder af husdyr eller placere kobolt blå flasker på toppen af din fryser. Flasker fyldt med olie og bevarede krydderier er også ideel til næsten enhver stil af indretning. Dette look er moderne endnu klassiske.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com