Måder at gøre en lille værelse ser Cool

June 24

Måder at gøre en lille værelse ser Cool

Et lille værelse kan gøre en stor erklæring, hvis passende udstyret og indrettet. Livlige farver forstærket af fulde spektrum belysning kan energize en plads og gøre det levende. Rod er antallet en fjende af mindre værelser. Rum bør være fri for knicknacks og ikke-fungerende elementer, der kan gøre dig føler fangenskab til dine ting i stedet for afslappet inden for dit space. I et lille rum er mindre afgjort mere.

Belysning

Sporet belysning featuring full spectrum elpærer frigør værdifuld gulvplads og gør dit space føler cool og moderne. Lys kan rettes hvor det er nødvendigt og fremhæver funktioner såsom en smukt malede accent væg. Mørke farver gør et lille rum føler mindre åbne og bør erstattes af lyse eller hvide nuancer til at narre øjet og skabe en luftig føler. Belysning installeret i skabene giver dig en illusion af mere plads og gør det nemmere at finde dine gemt væk elementer hurtigt og effektivt.

Møbler

Små værelser vende reglerne for skala i valg af møbler. Ved hjælp af et par større skala elementer er bedre end rod din plads med mange små stykker. En stor, dekorative print er at foretrække frem for en række mindre indrammet kunst, der har tendens til at fylde og lukke i din vægplads. Alsidighed er nøglen til møbler udvalg for de mindre værelse. Bruge en kommode til hus din dvd'er, bøger og magasiner, og Placer tv'et på toppen.

Farve

Male en fokal væg en levende farve at tilføje interesse for dit værelse og bruge en køligere, lysere version af fokale farven på væggene i dit space. Hvide lofter give udseendet af højden. Undgå mørke og varme farver, røde og gule farver, da disse har tendens til at lukke i et lille rum. Blues og greens er foretrukket som disse køligere farver åbner et rum og give en illusion af mere plads.

Arkitektoniske træk

Et skylight åbner op i ethvert rum ved at give ekstra lys og illusion af rum. Hvis du er heldig at have udsat mursten i dit space, forlade det prunkløst og fremhæve det med spor belysning at gøre det dit fokale væg. En pejs, der ikke kræver udluftning kan føjes til ethvert rum, at skabe interesse og lys. Stearinlys anbringes i en pejs kabinet kan tilføje et minimum af varme samtidig give maksimal visuel virkning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com