Måder at hænge væg kunst

November 1

Måder at hænge væg kunst

Vores boliger er et lærred, hvormed vi kan vise vores personlige stil som et middel til selvudfoldelse. Mens folks stil varierer meget, tilføjer hængende vægudsmykning en grad af interesse til enhver indretning. Uanset om du ønsker at vise familie fotos, malerier, samlinger eller andre former for kunst, er der kreative måder at hænge dem.

Oprette en gruppering af billeder

Læg gruppering af indrammede fotos eller andre billeder på gulvet for at oprette et kort over hvor alt vil hænge i forhold til hinanden. Når du har oprettet en afbalanceret og attraktivt design, begynde at måle, hvor dine billeder vil hænge på væggen. Helst de fleste af grupperingen er hængt i øjenhøjde. Vælg en central brik til at hænge først.

Måle afstanden mellem toppen af billedrammen og wiren, når det er på fuld spænding, som er, hvordan det vil hænge. Måle højden af rammen, og dividere det med to. Mål fra gulvet til det niveau, hvor du ønsker billede til at hænge, og gøre en lys blyant mærke. Går op fra denne blyant mark, mål afstanden på halv højde for rammen. fra dette punkt foranstaltning ned på længden tidligere målt mellem metaltråd og toppen af rammen, som er stedet at nagle i bøjlen.

Hænge en gruppe af plader

Plader kan tilføje interesse og farve til et rum og er en forholdsvis billig form for vægkunst. Secondhand butikker og garage salg er gode steder at kigge efter interessante plader til din gruppering. Når du har plader, lægge dem ud på gulvet eller bordet, og arbejde med dem, indtil du har en gruppe er du tilfreds med. Tag et digitalt foto af layoutet for at hjælpe dig med at gengive det på væggen. Måle højden og længden af layoutet, finde den midterste stykke og hænge det først.

Brug bånd til at hænge vægudsmykning

Køre to eller tre længder af brede bånd ned halvdelen til tre fjerdedele længden på din væg. Vælg letvægts billeder og hænge en eller to billeder i træk, så resten af båndet til at hænge ned på væggen. Du kan vælge temaer, såsom blomsterprint og bånd med et blomstermotiv. Alternativt, kan du bruge en længde på bånd til at hænge hver billede ved at knytte ene ende af båndet til muren højere end du ønsker billedet skal hænge. Loop anden enden gennem billedets wire, og binde det resterende bånd tilbage op til den øverste ende fastgjort til væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com