Måder at oprette en hule

November 29

Måder at oprette en hule

Et fælles rum, hvor familie og venner kan samles og nyde nogle afslapning eller underholdning, en hule er et vigtigt rum. Når du opretter din den, bør du nøje overveje de elementer, du medtager. Overveje bruger du agter for rummet og din smag og arrangere elementer på en måde, der er funktionel til brug.

Sofa og stole

Siddepladser er måske det vigtigste element i en hule og det er typisk tilbydes i form af sofa og stole. Type af sofa og stole du vælger afhænger af din smag, selvom store, komfortable stykker er ideelle. Hvis din Unter ligger på den lille side, placere sofaen på en væg og Placer stole over sofaen på en anden væg, så de to typer af siddepladser står over for hinanden. Hvis du har en stor plads, placere sofaen midt i rummet i en frit svævende måde og sætte stole på hver side af sofaen, danner en slags halvcirkel.

Tabeller

Tabeller er et andet nødvendigt element i en hule, som de tjener som overflader til at indstille drinks, snacks, spil og bordlamper. Uanset hvordan du har arrangeret din sofa og stole, sæt et sofabord direkte foran sofaen. I enten ordning bliver sofabordet let at nå fra enhver plads i rummet. Du kan placere ende tabeller på begge sider af stole i begge siddepladser arrangement muligheder. Disse tabeller er en ideel overflade at placere bordlamper, fotos og Dekorativt tilbehør. Hvis du har en stor hule, overveje at medtage en spillebordet. Denne type tabel er typisk rund og er omgivet med stole. Placer denne type tabel fra opholdsområde på sit eget område af rummet.

Opbevaring

For at holde din den pæn og organiseret, omfatte opbevaring valgmuligheder. Reoler er ikke bare bruges til at holde bøger, de kan også bruges til at vise billeder og nips. Placere reoler mod en mur, som er let tilgængelig og passer bedst til den størrelse og stil på dit værelse. En underholdningscenter placeret på væggen over opholdsområdet kan huse et fjernsyn, en DVR og video gaming udstyr. Hænge hylder på vægge eller placere skabene med låger på en mur til at holde spil, tæpper og alt andet, du vil bruge i hulen, men ønsker at holde ude af syne.

Dekorationer

Lagt sidste hånd på din hule med dekorative accenter. Hænge et stort indrammet billede på en fokal væg; et landskab, et maleri eller et familieportræt, måske. Alternativt kan du lave en collage af billederne og hænge dem i en gruppe på en fokal væg. Drapere et dekorativt kaste tæppe på tværs af ryggen i sofaen eller på en stol. Arrangere store pyntepuder på siddepladser elementer, som du kan bruge som ekstra siddepladser, hvis nødvendigt. Vise blomsterarrangementer og stearinlys på bordplader til at tilføje varme og interesse til rummet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com