Måder at organisere en Teenager værelse

October 29

Måder at organisere en Teenager værelse

Teen værelser har tendens til at få rodet og blive en katastrofe zone til indtastning. Men hvis du bruger en del af en weekend, udvikle en lagerplan med din teenager, denne situation kan ændre. Find steder for de varer, der nu liggende på gulvet eller under sengen, og når planen har været sat i bevægelse, revidere det indtil værelset er præsentabel igen.

Tøj

Teenagere synes at besidde endeløse bunker af tøj i hele lokalet, men de synes at vide hvilke bunke bringer ren dem. Spørg teenager til at prøve alt tøj og taske dem til velgørenhed, der ikke passer. Udpege tøj, der hænger fra dem i skuffer, og placere yderligere bøjler i skabet. Skuffer til at holde separate elementer, og placere en tøj køletakse til de beskidte tøj i hjørnet af skabet. Undervise teenager til at gøre sit eget vaskeri, som skal hjælpe med at holde tøj foldet eller hængt.

Skole

Udpege et sted for skoleartikler og brug af computeren. Køb et hjørne skrivebord for at drage fordel af alle rum plads med lodrette hylder og masser af skuffer. Leverancer, såsom clips, tape eller kuglepenne modtager en skuffe mens bøger og igangværende projekter gå på hylderne. Computeren sidder på skrivebordet med printeren på en hylde over eller i skuffen, hvis skrivebordet giver dette. En månedlig skrivebord kalender for skrivebordet holder teen organiseret til skoleprojekter eller den næste vigtige sociale begivenhed.

Play-TV-elektronik

Fjerne rod af elektronisk udstyr fra gulvet til væggen. Find en god visning plads fra sengen eller skrivebord, og vedhæfte tv på væggen. Lodret hylder installeret under holde video game box og stereoanlæg. En høj reol, eller et sæt af supplerende lodret hylder, hus udpegede områder for teen til at gemme CD, DVD, videospil og comptrollers. Udsatte ledninger er samlet og pakket ind i en stor del så gulvet ikke bliver en sikkerhed hazard fyldt med ledninger.

Diverse

Rummet under sengen holder kasser med årstidens trøjer og jakker sko og sneakers, der er i øjeblikket bæres stadig i en rullende skuffe giver adgang hver dag. Vævet kurve med navnetags sidde på hylderne og indeholder hår leverancer, såsom geler, slag tørretumblere og sprays mens andre gruppe søm elementer, såsom smergel bestyrelser, pudse og neglesaks. Klar plast lagerbeholdere hold elementer teenagere er endnu ikke klar til at skille sig af med selvom varen er ikke længere i brug.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com