Måder at reducere klimaanlægget omkostningerne

February 12

Måder at reducere klimaanlægget omkostningerne

Hver sommer hjem energiregninger skyrocket som millioner af mennesker lukker deres døre og vinduer og bruger klimaanlæg til at afkøle deres hjem. Høje sommertemperaturer kan gøre aircondition et krav i mange steder, men der er en række måder at reducere virkningen af sommersæsonen på en energilov.

Tilføje isolering

Isolering er simpelthen et stof, som ikke tillader varmen at overføre meget godt. Isolering er almindeligt anvendt i bunden af loftet, på toppen af kælderen og i væggene. Enhver hus, der ikke har isolering på nogen af disse tre steder kan væsentligt nedsætte mængden af nødvendige aircondition ved blot at tilføje isolering. Døre og Vinduer også skal have caulk eller en liner rundt inde i rammen, holder luften udenfor komme inde. Udskiftning af gamle vinduer med nye, vil isoleret windows også reducere mængden af varme, der overføres gennem glasset.

Udskifte gamle apparater

Gamle eller ineffektive apparater kan output en enorm mængde af varme som et biprodukt af deres drift. Mens dette kan hjælpe med at varme dit hjem om vinteren, virker det aktivt mod din aircondition om sommeren. Udskiftning af gamle apparater med nyere, mere energi effektive ones ikke vil kun gøre en hjem lettere at cool men bliver også billigere at køre. Erstatter glødepærer med køligere fluorescerende dem vil også bidrage til at reducere køling omkostninger.

Erstatte klimaanlægget

En af de største faktorer i aircondition omkostninger er om klimaanlægget er den rigtige størrelse til den bygning, det forsøger at køle. Klimaanlæg tage et par minutter at nå peak effektivitet, hvilket betyder at det tidspunkt en oversize klimaanlægget når sit højeste effektivitet, bygningen er afkølet af et par grader, og maskinen slukker. Udskiftning en gammel air condition med et præcist størrelse vil reducerer spildt energi og lavere energiregninger.

Brug en programmerbar termostat

Programmerbare termostater justere automatisk indstillingerne temperatur for en air condition, baseret på den ugedag og tidspunkt på dagen. Disse programmer vil normalt øge mål temperaturen under dag når folk skal ud af huset, og overnatning, når folk er i søvn. Mens den samme effekt kan være lavet af nogen manuelt ændre target temperatur, vil Programmerbare termostater aldrig glemme at ændre temperaturen.

Brug Fans

Fans blot flytte luften omkring, men de kan være et effektivt redskab til at reducere klimaanlægget omkostninger. Som bevægelige luften kommer i kontakt med eksponeret hud, har det virkningen, at det synes koldere end det er. Mens en ventilator i loftet bruger meget lidt energi, kan det gøre rummet synes som om det er en eller to grader køligere, end det er, at tillade termostaten skal angives en eller to grader højere uden at det påvirker komforten i hjemmet. Fans ikke ligefrem cool luften, så forlader dem på, når ingen er på værelset er spild af energi.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com