Måder at rense drænrør

May 10

Måder at rense drænrør

Hvis dit toilet flush er træg eller stopper rødmen eller vandet i vasken vil ikke gå væk, er chancerne, at drænrør har været tilstoppet med hår, sæbe bits, madrester eller fedt, hvilket kan føre til større uhygiejniske forhold og dårlig lugt, forårsager en masse besvær for brugerne. Med nogle grundlæggende viden og grundlæggende værktøjer, kan nogen rense et tilstoppet afløbsrør.

Regelmæssig vedligeholdelse

For at holde din nedløbsrør ren, skal du køre varmt vand gennem afløbet efter hver par dage. På denne måde, afløb forbliver lugtfri og træsko vil ikke få lov til at slå sig ned i rør også. Hælde 1 tbsp. bagepulver i dit køkken afløb når om ugen ikke vil tillade træsko til at bygge, og går stærkt saltholdige vand i afløbet vil holde det fedt gratis.

Værktøjer

Hvis din afløbsrør har blive tilstoppet og vandet ikke kan flyde igennem det frit, er der forskellige værktøjer på markedet, der kan bruges til at rense afløbsrør. Nogle af disse værktøjer er et afløb slange eller snegl, slip-joint tænger, toilet stemplet og tilstoppe buster. Disse værktøjer kan enten være håndholdte eller maskinen drives.

Husholdnings produkter

Forskellige produkter i huset er tilgængelige til at rense afløb Rørene. Hæld 1 tbsp. bagepulver og 1/2 kop citronsaft eller eddike i afløbet og lad det stå i en halv time. Køre varmt vand gennem afløbet bagefter at fjerne lugt eller mindre buildups. Eddike er surt, og bagepulver er grundlæggende; således vil to reagere med hinanden i afløbet til at gøre en churn og arbejde effektivt til at fjerne enhver blokering i afløbet.

Drain renere løsninger

Selv om de fleste drain renere løsninger er kemiske baseret, er de den eneste løsning, hvis din afløbsrør ikke kan rense sig naturligt, eller hvis de husstand metoder har undladt. Men før du bruger sådanne løsninger, sikre at ikke der er skadelige for rørene, især hvis rørene er lavet af plastik.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com