Måder at skræmme væk fugle

January 30

Hvis du har et hjem haven eller en gård, har du sikkert mange uvelkomne vingede besøgende. Dette kan være en enorm hovedpine i blomstring eller høst sæson, som fuglene er tilbøjelige til at angribe de blomster eller nyligt modnet frugt- eller, i nogle tilfælde endda inden de modnes. Følg et par forskellige metoder for at sikre, at din have eller gård sikkert fra disse bevingede ubudne gæster.

Fugleskræmsel

Dette er en af de ældste metoder til at skræmme fugle væk mand. Oprejst et fugleskræmsel lavet af pinde og hø, klædt i human tøj. Du behøver ikke en stor dygtighed at gøre et fugleskræmsel. Alt du skal gøre er at gøre et menneske-ser skræmmende figur med en pot til et hoved, hø proppet ind i en gammel shirt og en pind, holder det. Fugle forveksle fugleskræmsler for mennesker og vil straks gå væk.

Skinnende objekter

Disse er de mest billig metoder af kørsel fugle fra haven. Fugle flygte fra skinnende ting, især når det er meget solrig. Sollyset afspejler off objekter at skræmme fuglene. Du kan bruge nogen form for skinnende materiale: cd'er, stanniol, gamle aluminium plader eller pie pander. Hænge dem i haven regelmæssigt, og de vil gøre tricket.

Kraftige magneter

Takket være teknologiske nyskabelser, kan du finde flere slags udstyr til at skræmme fugle og dyr væk. Du kan bruge en kraftig magnet til at frastøde fuglene. Magneten forstyrrer fuglenes stedsans og forveksler dem; de vil holde sig væk fra radiussen af magnetens område. Antallet af magneter eller deres styrke vil afhænge af størrelsen af din have/gård.

Audio afskrækkende & elektriske spor

Audio afskrækkende oprette skingre lyde, som skræmme fugle væk. Ved hjælp af dem er en effektiv, ikke-voldelige metode til at holde fugle ud af din ejendom. En anden mulighed er den elektriske bane, en enhed, der giver fuglen (eller ethvert menneske) elektrisk stød ved berøring. Disse elektriske stød er lav nok til at være harmløse, men irriterende. Denne enhed er praktisk til brug i mindre rum.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com