Måder at virksomheden op dine gamle madras

July 16

Måder at virksomheden op dine gamle madras

Måske har du købt en behagelig madras og nu det volder dig en rygsmerter fordi det er for blød. Eller måske din gamle madras er simpelthen begyndt at blødgøre med slid. Før du går ud og købe en ny, kan du prøve nogle tricks til opstrammende op din madras med en opstrammende pad, bed board eller boks foråret.

Opstrammende Pad

Købe en opstrammende pad til din madras. Du har en bred vifte af muligheder, når det kommer til rullemadrasser. Quiltede puder, latex puder og højtravende puder er tilgængelige i de fleste søvn butikker og nogle varehuse. Mens et lag af blødt skum kan gøre din seng føles blødere, kan et lag af tæt skum eller en tyk quiltet madras pad gøre det føles lidt fastere. Dette kan være nok forskel til at forbedre din søvn.

Boks foråret

Overveje at udskifte din boks foråret for at gøre din føler fastere madras. Boks foråret er grundlaget for din madras. De to stykker er beregnet til at arbejde sammen om at yde tilstrækkelig støtte og fasthed. Hvis din boks foråret er slidte, ødelagte eller anden måde defekt, skal du erstatte det med en ny. En brækket boks foråret vil ikke korrekt absorbere vægten af madrassen og personen på det, ifølge SpineUniverse.com. Denne mangel på støtte fra fonden vil gøre madrassen føle sig mindre fast som et resultat. En ny boks foråret vil sandsynligvis gøre en mærkbar forskel.

Bed bestyrelsen

Placer et stykke krydsfiner mellem madras og box foråret til at gøre din føler fastere madras. Denne metode er en god midlertidig løsning på en madras, der er for blød. Hvis din boks foråret er den største kilde til problemet, kan så bestyrelsen løse fasthed spørgsmålet helt indtil du er i stand til at købe et nyt sæt.

Må ikke gå for fast

Husk det fastere ikke er altid bedre for rygstøtte. Hvis din madras er for fast, vil det kun støtte de tungeste dele af din krop i stedet for svarende til hele kroppen, ifølge SpineUniverise.com. En seng, der er alt for fast er ikke bedre end en, der er for blød. Enten situation vil forårsage dine muskler til at arbejde gennem natten for at opretholde korrekt kropsholdning. Tanken er for dine muskler til at få lidt hvile.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com