Måder hvorpå at gemme elektrisk energi

December 27

Måder hvorpå at gemme elektrisk energi

Lagring af elektrisk energi kan gavne enkeltpersoner og virksomhedsejere i en række forskellige måder. Du kan spare penge på din månedlige energiregninger og få særlige skattefradrag for visse former for energibesparende produkter og serviceydelser. Virksomheder kan også få skattefradrag og kreditter til lagring af elektrisk energi.

Opvarmning og afkøling optimeringer

Få en VVS inspektion og tuneup på din varme- og køleanlæg. Lej en certificeret tekniker til at udføre en årlig helbredsundersøgelse. Planlægger at betale mellem $50 og $100 for en inspektion, men du kan gemme elektrisk energi i det lange løb ved at sikre din ovn og klimaanlægget kører på peak effektivitet.

Energy Star-produkter

Købe nye energieffektive produkter og apparater. I 2009 og 2010 tjek den føderale regering tilbudt skattefradrag på støtteberettigede Energy Star apparater, så Database af staten incitamenter til vedvarende energi og energieffektivitet at se hvis du kvalificerer dig til fremtidige skattefradrag og incitamenter. Et Energy Star produkt kan gøre en stor forskel i energi brug. En Energy Star TV kan kun bruge 5 watt, versus 35 watt for en Energy Star TV. Skifte til Energy Star-produkter kan spare en betydelig mængde af energi.

Forsegle og isolere kanalerne

Forsegling og isolerende kanaler kan forbedre energieffektivitet 20 procent eller mere, ifølge Energy Star. Kanaler, der bevæger luften i dit hjem er store energi wasters, hvis de er ikke ordentligt isolerede. Køb caulk og weather-stripping for at tilslutte op kladder i Vinduer og døre. Isoleringsmaterialer kan også være berettiget til føderale skattefradrag.

Brug CFL pærer

Udskift glødepærer kompakte lysstofrør (sparepærer). Dette kan hjælpe med at redde energiomkostninger. En 15-watt CFL pære lægger lys svarende til en 60-watt glødepære, så skifter en glødepære til en CFL kan spare dig $35 i udgifter til energi over levetiden på pæren. Sparepærer bruger mindre energi og genererer mindre varme, så de er gode måder at gemme elektrisk energi.

Slå ting

En af de bedste måder at spare elektricitet er at slukke lys og andre elektriske kilder, så snart du er færdig med at bruge dem.. Nogle apparater som computere, fjernsyn, telefon opladere, videospil-systemer og DVD-afspillere, stadig trække strøm, når de er slukket. Fem procent af el-forbrug i USA er forårsaget af apparater på standby strøm, ifølge en januar 2009 Detroit News artikel, "Finde måder at spare penge på el-regningen." Bruge en surge protector strømskinne at tilslutte din hjemme elektronik, og sluk derefter skifte, når du ikke bruger dit TV, computer, videospil-system eller opladere.

Programmerbare termostat

Programmere din termostat. Din air conditioner bruger en betydelig mængde af elektrisk energi, og en termostat kan hjælpe dig med at spare energi hver dag. Drej ned din termostat til at spare energi, når du ikke er hjemme og når du sover. Ifølge Energy Star, kan flytte din termostat indstillinger reducere din elregning ved $180 om året.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com