Madrasser, der ikke behøver en boks foråret

August 13

Madrasser, der ikke behøver en boks foråret

Traditionelle senge har to dele: en madras, fremstillet af snoet metal fjedre indkapslet i pladevat eller tunge stof og en boks foråret nedenfor til at yde ekstra støtte. Alternativt er der flere andre typer af madrasser, der ikke kræver en boks foråret for støtte.

Luftmadras

Luftmadrasser generelt kommer i to sorter. Den simple ones er blæst op med en fodpumpe til weekendgæster eller campouts. De mere sofistikerede air madrasser er lavet til hverdagsbrug. Hverdagens luftmadrasser er polstret, og du kan justere mængden af luft på begge sider.

Skummadras

Skummadrasser er lavet af forskellige typer af skum, herunder latex og polyurethan. Kvalitet Skummadrasser er lavet fra viskoelastiske, også kaldet hukommelse skum. Hukommelse skum konturer sig til kroppen af enkelt, og skum Blødgør reaktion på varmen, hvilket gør disse madrasser fastere om vinteren.

Futon

Futon madrasser er normalt fyldt med skum eller bomuld og er lavet, så de er foldbar at passe futon rammer. Madrasserne fås i forskellige tykkelser. En tynd futon madras fungerer, når du bruger futon som en sofa men er en smule ubehageligt at sove på. Tykkere futon madrasser er et bedre valg, hvis du vil bruge futon som en seng, men de kommer også med en højere pris.

Vandseng

Vandsenge tilbyde terapeutiske fordele, som de kan fordele kropsvægten jævnt. Men de kræver mere vedligeholdelse og vedligeholdelse end traditionelle senge og kan ikke flyttes rundt et værelse så let som en regelmæssig madras og box foråret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com