Mærker af badekar omgiver

November 28

Mærker af badekar omgiver

En balje surround er en tre-sidet væg kabinettet omkring et badekar og/eller brusebad. Bøtter omgiver er nyttige, fordi de er vandtætte, at holde vandet væk fra surround struktur vægge. Badekar omgiver er typisk lavet af en acrylpolymer og kommer i en række farver. De har også nogle gange tilbehør såsom sæbe retter, forsænket hylder og pladser. Badekar omgiver er blevet stadig mere populær, fordi i modsætning til den flise alternativ, de kan installeres hurtigt og med få værktøjer. Der er mange producenter af badekar omgiver.

Amerikansk Standard

American Standard Brands blev dannet i 2008 efter en fusion af tre selskaber: kran VVS, Eljer og American Standard Americas. American Standard har været fremstillingsindustrien produkter siden 1875. De tilbyder en række stilarter af badekar og bruser omgiver, alle er en del af samlingen AcryLUX. Disse badekar omgiver er lavet af acryl og glasfiber, der har en glat, let at rengøre, Ridsefri overflade og kommer i tre grundlæggende farver: hvid, knogle og linned.

Aqua glas

Aqua glas blev grundlagt i 1969 og tilbyder en række af badeværelsesprodukter, herunder badekar omgiver. Den nuværende firma tilbyder fire stilarter af karsiderne: Venture, Vero, aspekt og Avondale. En femte stil, proklamere, forventes at blive markedsført snart. Alle Aqua glas badekar omgiver har de samme grundlæggende størrelse specifikationer: 32 inches lang med 60 inches bred af 58 inches høj. Vero og Venture modeller leveres med syv forskellige ridged hylder (lidt mindre med Vero model) for sæbe og andre produkter. Modellens aspekt har fire ridged hylder og Avondale model leveres med seks hylder. Typografien grundlæggende er den samme for alle Aqua glas modeller.

Dupont Corian

Corian er et produkt lavet af DuPont. Selv om almindeligt forekommende i køkkener og badeværelser som countertop materiale, DuPont tilbyder også en linje af tre-muren badekar omgiver. Corian badekar omgiver kommer i en klar til at installere kit, der findes i højder af enten 60 inches eller 72 inches. Corian badekar omgiver kan endda blive installeret over eksisterende fliser vægge. De har en semi-glans finish og har afrundede hjørner, så der er ingen svære at rengøre områder.

Swanstone

Swan Corporation har været at gøre køkken og bad produkter i mere end 40 år og indført Swan Shell brusebad i 1964, som var forløberen for den mest badekar omgiver gjort i dag. De tilbyder tre linjer af badekar omgiver, herunder Veritek og Swan højglans, men Swanstone er deres bestseller. I modsætning til de andre fabrikanter fås Swanstone badekar omgiver i mere end 35 farver. De kan også være accessorized med forskellige stilarter af sæder, hylder og sæbe retter. De kommer også i en række størrelser, selv brugerdefinerede størrelser til at passe enhver indretning og har rejst trim, eliminerer behovet for en særskilt trim kit.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com