Mærker af forbrændingsanlæg toiletter

September 9

Mærker af forbrændingsanlæg toiletter

Hvis du har brug for et toilet, men du ikke har VVS, tid til kompost dit affald eller en måde at bortskaffe kemisk affald, din eneste mulighed kan være en incinerating toilet. Det distribuerer dit affald til et rum, hvor affaldet er forbruges af varme, der genereres af en elektrisk eller gas brænder. Forskellige modeller på markedet mere eller mindre effektivt at løse spørgsmålene om lugt, energiforbrug og sikkerhed.

Forbrændingsanlæg Toilet Basics

Folk, der kan have brug for at forbrænde toiletter omfatter dem, der bor eller arbejder i områder, hvor septisk systemer ikke er gennemførlige og bruges også ofte af lystsejlere. En incinerating toilet har typisk en rustfri tank indeholder affald, en kilde til gas eller el til at brænde det, og en udluftning system til at styre lugte. Forbrændingsprocessen producerer sterile aske og vanddamp som biprodukter. I modsætning til rester fra kompostering toiletter, asken er ikke egnet som gødning--du skal kassere det som affald.

EcoJohn SR og WC serien

Ecojohn SR-serien er et separat toilet, der forbinder til en incinerating tank, mens WC serien forbinder flere toiletter til en enkelt incinerating enhed. WC serien forbrændingsanlæg er drevet af natural gas, propan eller diesel brændsel; de samme muligheder der findes for SR-serien tanke, med tilsætning af batteri eller 120-volt vekselstrøm. Du bruger en SR serie af første indsætte en liner. Når du skylle, feeds en snegl affaldet til tank, hvor det straks forbrændes. Det kan tage op til 30 minutter at brænde affaldet, men du kan stadig bruge toilettet, mens forbrænding er i processen.

Incinolet elektriske forbrænding af Toilet

Den eneste kraft valgmuligheder for Incinolet toiletter er 120 eller 240-Volts AC el. Hver cyklus, brænde, der opstår umiddelbart efter brug af toilettet, forbruger 1 1/2 til 2 kilowatt elektricitet. Forbrænding kammer er direkte under toilettet, og når du skylle, en timer begynder forbrændingsprocessen, hvor temperaturen i lokalet stiger til 1200 grader Fahrenheit. En blæser tændes samtidig. Forbrændingsprocessen tager 60 minutter, og du kan bruge toilettet på ethvert tidspunkt i løbet af processen, selv om du ikke måske ønsker at. Du skal bruge en speciel tank liner hver gang du bruger toilettet.

Storburn forureningsfri Toilet

Storburn toiletter fås med to brændstof muligheder: naturgas og propan. Tanken kan rumme 20 til 30 anvendelser af toilettet, før du nødt til at køre forbrænding cyklus, hvilket gør Storburn modellen velegnet til brug på byggepladser eller campingpladser, hvor mange mennesker vil bruge det i træk. Forbrænding cyklus kræver tilsætning af en pakke af anti-skum kemikalier, og det tager 4 1/2 timer hvis salen er fuld. Du kan ikke bruge toilettet, mens forbrænding er i gang; brænderen slukker automatisk når toilettet er i brug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com