Magic Chef væg ovn fejlfinding Guide

November 4

Magic kok er et mærke af apparater solgt af Whirlpool Corporation, som overtog dette mærke da det erhvervede Maytag Corporation. Magic kok tilbyder forbrugeren apparater, såsom væg ovne, der gemmer på gulvplads. Whirlpool anbefaler, at du foretager fejlfinding af problemer med din Magic Chef ovn før kalde en servicetekniker. Dette vil spare dig penge på ud-af-garanti service honorarer.

Operationelle emner

Kontroller, at du har magt og at den elektriske ledningen er sat i stikkontakten, hvis ovnen ikke vil tænde. Kontrollere afbryderknappen og nulstille den, hvis det udløst. Søger udbrændt (sort eller brudt) sikringer og erstatte dem. Indstil din ovn kontrol og vælg et program. Hvis du ejer en Gasovn, undersøge pilot lys og tænde den. Hvis det ikke vil lyse, Kontroller, gas ventil er i positionen "På" og at du har nok brændstof i din tank. Ren området pilot lys. Tage ovnen off tidsforsinkelse start indstilling, hvis den er tændt. Slå funktionen "Kontrol Lockout".

Madlavning

Flytte mad til en højere rack, hvis det brænder på bunden eller en lavere hvis det er brændt på toppen. Altid vælge den korrekte indstilling for din mad baseret på opskriften. Hvis din mad tager alt for lang tid at tilberede, øge indstillingen temperatur. Forvarm fødevarer og holde ovndøren lukket for at reducere tilberedningstiden. Kontroller, at din Magic Chef væg ovn er niveau før madlavning fødevarer. Lægge et vaterpas ovenpå det. Hvis det ikke er plan, skal du kontakte den tekniker, som installerede den. Jævnt distribuere dej i panden og altid bruge den korrekte pan for typen af fødevarer.

Display/støj

Ovn display koder varierer afhængigt af model. En fælles fejlkode er et "F" plus en række. Dette indikerer en fejlkode. For at fjerne koden, skal du vælge "Annuller" og derefter genstarte den madlavning cyklus. Hvis ovnen stadig ikke virker, skal du kalde en servicetekniker. Nulstille displayet, hvis det blinker tid. Det betyder, at magten gik ud. Din ovn vil gøre nogle lyde under madlavning cyklusser, især popping lyde i gas ovne.

Cleaning/fugt

Du skal helt lukke ovndøren for at starte den selvrensende cyklus, og du skal vælge den korrekte funktion for cyklussen. Tage den selvrensende cyklus af indstillingen tidsforsinkelse, hvis det ikke vil starte. Hvis din ovn ikke er helt ren efter løb den selvrensende cyklus, genstarte cyklussen. Rengøre din ovn, hvis du lugte en duft eller se en masse røg. Ren kondens fra vinduet ovnen med en fugtig klud. Denne fugt vises normalt, når du starter madlavning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com