Magic kok køleskab fejlfinding FAQ

March 3

Magic kok er et mærke af forbruger udstyr sælges gennem tredjeparts leverandører og detailhandlere. Magic kok producerer forskellige typer af køleskabe, herunder indbyggede, fritstående og kompakt. Fejlfinding i forbindelse med mindre problemer med din Magic kok køleskab før du kontakter firmaet for tjenesten, især hvis du har en ud-af-garanti produkt. Fjerne venter på reparationer, og spare penge på tekniker gebyrer.

Hvorfor er mit køleskab for varmt eller for koldt?

Dit køleskab kan blive for varmt, hvis det ikke har magt, eller hvis det er et nyt køleskab. Kontroller, at køleskabet er tændt, og kontrollér, at det er sat ind i væggen. Nulstille din circuit breaker hvis udløst, og ændre ud dårlige sikringer. Disse har en sort ser eller har brudt ledninger. Tillad op til 24 timer for en ny køleskabet til at køle ned. Helt lukke dørene, og rengør døren pakninger, hvis dørene ikke lukker ordentligt. Skub i opbevaring kurve, og brug et vaterpas til at se, om køleskabet er niveau. De ydre dele af dit køleskab er normalt 30 grader Fahrenheit varmere end den omgivende rumtemperatur. Lavere køleskab termostat til en lavere indstilling. Give dit køleskab tid til at køle ned, hvis du lige har tilføjet en stor mængde af mad. Dit køleskab kan blive for koldt, hvis du har det på en yderst lav temperaturindstilling. Øge indstillingen temperatur til en højere.

Hvorfor gør min køleskab støj?

Dit køleskab støjer som en del af sin normale operationelle procedurer. En klukkende lyd angiver, at kølemidlet er på vej gennem dit køleskab, og en popping lyd er metalkomponenter udvide eller kontraherende. Hvis din Magic kok køleskab vibrerende, placere et niveau på toppen af køleskabet, og kontroller, at køleskabet er niveau. Hvis det ikke er plan, bruge shims til at gøre det niveau. Flyt køleskabet væk fra væggen, hvis det er at ramme den. Kontroller gulvet under dit køleskab. Hvis gulvet er svag, Flyt køleskabet til et andet område, eller fastsætte gulvbelægning.

Hvorfor kompressoren tænde og slukke?

Køleskab kompressor vil tænde og slukke, hvis det for nylig blev afbrudt, eller hvis rumtemperaturen er meget varm. Tænd din air conditioner til at sænke den indendørs temperatur. Kontroller, at dørene er helt lukkede, og måle frirum omkring dit køleskab. Sammenligne disse målinger til de anbefalede frirum for dit køleskab model. Justere hvis du ikke har tilstrækkelig afstand. Justere køleskab termostat, hvis du har det på en meget kold temperaturindstilling.

Hvorfor ser jeg fugt?

Hvis du ser fugt på indersiden eller udenfor køleskabet, kontrollere, at dørene er helt lukket, og afstå fra at åbne dørene for ofte. Kontrollere døren segl, og bestemme, hvis de er korrekt fastgjort. Hvis døren sæler afsporet eller revnet, skal du erstatte dem. Frost bygger inde i dit køleskab hvis indendørs rumtemperaturen er varmt og fugtigt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com