Magic kok køleskab (Model MCBR415S) er ikke køling

November 7

Magic kok køleskab (Model MCBR415S) er ikke køling

Magic kok MCBR415S køleskab model har en mindre lagringskapacitet på 4.0 kubikfod, i forhold til større køleskabe med 10-30 kubikfod af kapacitet. Ikke desto mindre holder dette kompakt apparat både en anselig fryser og køleskab i én enhed, i forhold til andre køleskabe i samme klasse med miniature frysere. Hvis dit køleskab ikke køling, anbefaler Magic kok, at du forsøger fire fejlfindingsteknikker, der muligvis kan løse dette problem, uden behov for et servicekald.

Døren

Alle køleskabe behøver en lufttæt forsegling til at holde i kolde luft og overdøve varmere, omgivende luft i de omkringliggende køkken. Døre på køleskab og fryser dele af Magic kok MCBR415S har sæler omkring deres rammer. Disse sæler danne en kontinuerlig magnetisk ring når døren er lukket mod den køleskab ramme. Inspicér visuelt sæler under rumbelysning eller med en lommelygte. Hvis du finde mad sag eller snavs, brug lunkent vand blandet med et mildt opvaskemiddel til at tørre væk debris med et stykke køkkenrulle. Inspicere den rensede segl for materielle skader i vejen for perforeringer eller nedskæringer, der forhindrer døren i at skabe en ubrudt, lufttæt forsegling. Du eller en servicetekniker kan have til at bestille en ny tætning og erstatte den beskadigede.

Opbevaring

Den kolde luft i din Magic kok køleskab strømme fra kun et par lufthuller i hele hele apparatet. Grundlæggende videnskabelige love, såsom "kold luft falder", og blæser fans bidrage til at cirkulere luften i hele apparatet til at nå de sider, top og bund. Men hvis køleskab eller fryser rum er overbelastet, flow af kold luft omkring nogle fødevarer og flydende varer kan afbrydes. Bevæge din fødevarer at øge luftstrømmen. For eksempel, drage fordel af de flaske indehavere i døren til at gemme din sodavand og andre væsker i store containere. Placer mindre elementer, såsom fødevarer containere og frugt og veggies, i brødteksten i køleskabet.

Varm mad

Døren sæler tjene deres funktion at holde i koldere luft. Men hvis du bevidst placere varm mad i køleskabet, så du virkningsløs formålet med at holde varmere luft. Varm luft rejser mod kold luft. Placere en varm gryde suppe eller stort fad i køleskabet vil påvirke den indre temperatur i apparatet. Tillade varm mad og væske til at køle ned til stuetemperatur før du placerer dem i køleskabet.

Position

Magic kok køleskab bruger mekaniske komponenter, der har brug for nogle eksponering for udeluft i køkken eller værelse. Moderne køleskabe bruger en afkøling proces, der faktisk involverer internt komprimere en gas, som derefter giver off varme energi. Nogle af denne varme skal få frigives i lokalet. Dog har du køleskabet kan for tæt på bagsiden eller sidevægge, så du afskære cirkulation af luft, der påvirker den generelle afkøling proces. Træk forsigtigt bagsiden og siderne af køleskab fra de omkringliggende vægge og kabinetter. Den mindste clearance fra muren skal være 1 til 2 inches.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com