Magnolia grøn Bille

December 24

Magnolia grønne beetle eller Lyssomanes viridis, mere almindeligt kaldet magnolia grønne jumper, er faktisk ikke en Bille på alle. Det er en neon grøn hoppe spider hjemmehørende i mange dele af det sydlige USA. Det er opkaldt efter dets evne til at gå lange afstande når jagt insekter.

Udseende

Magnolia grønne jumper er lysegrønt med en orange plet på hovedet. Det har en tyk krop og korte ben, (otte, som alle arter af edderkop). Det har fire store øjne på forsiden af sit ansigt og fire mindre øjne på toppen af hovedet. Hannerne er normalt 5 til 6 mm lange. Hunnen er lidt større på omkring 7 mm lange.

Jagt

Selvom det er så lille, edderkoppen kan fange bytte mange gange sin egen størrelse. Den jager i dagtimerne. Når det ser et insekt, nærmer den det langsomt før gør et pludseligt spring og gribe byttet med sine foran knugede ben. Det kan hoppe op til 50 gange dens kropslængde.

Habitat

Magnolia grønne jumpere er hjemmehørende i dele af det sydlige USA såsom North Carolina, Florida og Texas. De lever i skovområder og findes ofte i træer som magnolia træer, som er, hvor de får deres navn. De er også almindeligt forekommende i lavtliggende buske.

Hoppe

Ligesom andre arter af hoppe edderkopper, har magnolia grønne jumpere ikke ekstra muskler i benene. Det er i stand til at hoppe så langt på grund af en muskelsammentrækning, der opstår i den forreste del af sin krop. Dette øger blodtrykket, hvilke tillader dens bagben til at udvide meget hurtigt. Denne udvidelse muliggør lange hopper.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com