Mail organisation idéer

October 29

Mail organisation idéer

Hvis din mail bunke tårnhøje, kan det være tid til at udvikle en organisation system, der vil hjælpe dig skære ned på rodet og holde styr på vigtige e-mails. En mail organisere system også vil hjælpe dig kaste ud uvæsentlige mail hurtigere og skabe et renere og enklere plads til dit hjem. Prøv at bruge ressourcer, du allerede har. Hvis du ikke kan genbruge gamle stykker, derefter overveje at købe en budget-venlige stykke eller to til at hjælpe med din organisation system.

Mail tabel kurve

Oprette fire rektangulær kurve foret med stof på din køkkenbordet eller på et bord ved døren. Du kan købe disse kurve på en lokal håndværk butik. Du kan også bruge tilfældige kurve du allerede omkring dit hus. Hver dag når mail kommer i, sortere post i kurvene. I den første kurv, kan du placere regninger. I den anden kurv, kan du placere personlige korrespondance. I den tredje kurv, placere magasiner. I den fjerde kurv, sted reklamepost, der skal genvindes og smidt væk. Tomme kurve en gang om ugen for at skære ned på rodet.

Opret en Mail arbejdsområde

Oprette et arbejdsområde til et sted i dit hus, der er specielt afsat til sortering og åbning mail. "Sand simpel" magazine foreslår at bruge en opbevaringsboks eller en skuffe, der kan "holde en uges værd af mail og ikke mere." Opsætning af et papir shredder og en skraldespand eller genanvendelse bin tæt på din mail arbejdsområde. På denne måde kan du kaste reklamepost straks.

Mail registreringssystem

Oprette en mail registreringssystem. Når du har åbnet din e-mail, skal du filen det efter prioritet. Brug en plastik-fil, der har lommer til fil regninger, der skal løses. "Etiket fil lommerne på en måde, der virker for dig, uanset om det er dag ved day―marked 1 til 31―or en pay-denne-uge og betale næste uge system," rådgiver "Real Simple" magazine. Hvis du ikke allerede har en lomme fil, så købe et fra en kontor forsyning butik. En anden idé er at købe lodret hængende arrangørerne, som du kan hægte sig på et køkken skab dør knop.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com