Majestætiske Gas pejs instruktioner

January 11

Selvom købt og installeret som et varmeelement kun, kan majestætiske gaspejs også fungere som en central dekorative accent til ethvert rum. Evig ild næret af gassen betyder, ikke behøver tendens til det konstant som med traditionelle træ pejse. Majestic udvider på den bekvemmelighed, forenkle igangsætning af branden. Ved hjælp af sin pilot lys system, alt hvad du behøver at starte en hyggelig flamme er at trykke på et par knapper. Hvorefter, du kan bare læne sig tilbage og nyde den varme og skønhed af din tændt pejs.

Instruktioner

•Sniff luften omkring pejsen for lugten af enhver gas, kontrollere nær gulvet samt over enheden. Hvis det lugter af gas, brug ikke enheden. Straks forlade huset og telefon din gasleverandør eller brandvæsen fra et nærliggende hjem.

•Skub pilot knop indad, og drej den mod uret indtil det er sat til "PILOT" holdning. Holde pilot knappen nede og tryk derefter på knappen tændsats lys piloten. Hvis piloten ikke tænde efter et par tryk på knappen tændsats derefter tilbage knop tilbage til den slukkede position og prøv tænding sekvens igen indtil pilot lys.

•Tryk på parameteren vigtigste brænder ligger på bunden af enheden på "ON". Vente på pejs til at udlede et enkelt bip for at vise, at det er klar til belysning. Bip vil ske omkring otte sekunder efter bladre kontakten til "ON" position.

•Tryk på pilot knappen indad og dreje det mod uret hen på "ON". De vigtigste brænder lyser i fire sekunder af vender knop på plads.

•Drej off pejs ved at vende de vigtigste brænder kontakten til "OFF".


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com