Majs brænder komfur bruger

April 6

Majs brænder komfur bruger

I første omgang, majs brændeovne var designet til at brænde majs alene, men nogle moderne brændeovne er Multi-brændsel apparater, der vil også brænder træpiller og andre brændstoffer, såsom kirsebær pitten. De kræver flere hands-on vedligeholdelse end en traditionel ovn og brændstof skal transporteres, gemmes og derefter overført fra opbevaring til brændeovn. Men majs brændere forbruger let vedvarende ressourcer og tilbyde muligheden for nedsat energi omkostninger.

Varme kapacitet

Varme produceret af en specifik majs komfur udtrykt i britiske termiske enheder. BTU er en måling af varme kapacitet, der bruges til at bestemme den bedste type og størrelse, når du vælger en varmekilde. Jo højere Btu, jo større varme kapacitet på en majs brænder. Majs brændeovne er typisk normeret til 7.500 til 200.000 Btu.

Zone varme

Med zone opvarmning, er forskellige områder i din bygning opvarmede separat. De mindre majs komfurer, der producerer 7.500 til 8.000 kJ om indstillingen lav kan være egnet til zone opvarmning. En udestue, et-værelses tilsætning eller andet lukket område i et hjem eller forretning kan være en kandidat til majs komfur opvarmning. Størrelsen af rummet og den varme kapacitet af specifikke ovnen vil diktere om afbrænding majs er velegnet i en given situation.

Supplerende varmekilde

Du kan bruge majs brændere som supplerende varme i boliger, der allerede har centralvarme installeret. Termostat til traditionelle ovnen kan indstilles et par grader lavere end den optimale temperatur. Hvis majs komfur er i stand til at yde det optimale niveau af varme, vil ovnen sparke at give det et boost. Målet i supplere dit varmesystem med majs er ofte de potentielle besparelser som nytte omkostninger stiger. Prisen på majs svinger så godt, så mængden af opsparing kan variere fra år til år. Brændeovne med mid-range Btu af 50.000 til 100.000 er egnet som supplerende varme, afhængigt af størrelsen af dit hjem.

Primær varmekilde

Stor-kapacitet majs brændere (undertiden kaldet majs ovne) kan erstatte traditionelle gas, propan eller elektriske ovne som din primære varmekilde. Eksisterende kanalen arbejde kan bruges til at distribuere varme, der produceres af majs-brænder. Majs brændeovne designet for hele huset opvarmning har større varmeydelse (så meget som 200.000 Btu) end dem, der anvendes til zone eller supplerende varme. I små hjem, kan en mindre ovn i en central beliggenhed kunne opvarme hele beboelsesrum uden kanaler og ventilationskanaler.

Særlige anvendelser

Ud over at give koldt vejr komfort til boliger og virksomheder, kan majs brændeovne bruges til at opvarme drivhusene, værksteder og garager. Store konstruktioner og med lav eller ikke-eksisterende isolering vil kræve højere-Btu majs brændere. Majs brændeovne er også et billigere alternativ til en pejs, som de ingen kræver tilføjelsen af en skorsten.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com