Majsgluten på græsplæner

November 22

Majsgluten på græsplæner

Majsglutenmel styrer ukrudt i græsplæner. Ifølge University of Minnesota er denne majs biprodukt herbicid naturlige før fremspiring, holder ukrudtsfrø fra spiring. Anvendes på det rigtige tidspunkt og sats, kan du bruge majsglutenmel for at dræbe ukrudtsfrø samtidig fremme en grøn græsplæne.

Funktioner

Majsglutenmel dræber ukrudtsfrø fra crabgrass, Fuglegræs og foxtail. Majsglutenmel forbliver effektiv op til seks uger efter din græsplæne ansøgning.

Ansøgning

Majsglutenmel er ledige i pulver eller kugler form. University of Minnesota anbefaler anvendelse af 20 lbs. pr. 1.000 kvadratfod af plænen. Anvendelse i April for ukrudt, der spirer i foråret og igen i August til ukrudt, der spirer om efteråret.

Betydning

Majsglutenmel er fremstillet af majs protein og bryder ned i gavnlige næringsstoffer som kvælstof. Din græsplæne absorberer kvælstof som gødning.

Fordele

Majsglutenmel er ugiftigt og er en ingrediens i mange animalske fødevarer. Du kan trygt bruge det omkring børn, kæledyr og andre dyr. Bruge det omkring etablerede stauder til at forhindre ukrudt.

Ulemper

Majsglutenmel er dyrere og ikke så let tilgængelige som syntetiske eller kemiske herbicider. Nedbør reducerer dens virkninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com