Makeover ideer til en mandlig Ungdomsværelset

August 19

Makeover ideer til en mandlig Ungdomsværelset

De fleste mandlige teenagere er vokset fra karakter temaer af deres ungdom og ønsker noget lidt mere voksen og personlig. Den bedste måde at afgøre, hvordan at dekorere din teenage drengs soveværelse er ved hans interesser. Uanset hvad de er, herunder fodbold, baseball, NASCAR, ekstrem sport eller musik, kan du indarbejde disse interesser i den teen værelse indretning. I mange tilfælde, kan du bruge elementer han allerede ejer og blot vise dem, så de bliver en del af indretningen når den ikke er i brug.

Tilføje en brugerdefineret hovedgærde

En måde at den cool faktor i din teenage drengs soveværelse er at opbygge en brugerdefineret hovedgærde til sin seng. Dette kan nemt gøres med et par af 2-af-4s, nogle beslag, skruer og beadboard eller paneler. Du kan vælge at male beadboard med striber farve af din teenagers foretrukne sportshold eller i metalliske farver. En anden mulighed er at shoppe rundt for paneler til at matche det overordnede tema i rummet. For eksempel, er det muligt at opnå NASCAR og andre specifikke tema paneler fra et lokale hjem forbedring butik. Skiftevis, shoppe rundt din lokale skate butikker og afhente nogle cool skateboard emblemer, som kan blive hængende på den nye hovedgærde.

Graffiti-venlige vægge

Hvis din teenager boy kan lide at doodle, kan graffiti-venlige vægge være lige noget for ham. Tør slette maling tillader din teenager til at dekorere sit værelse med hans egen kunst uden at ødelægge væggene. Simpelthen male væggene med dette speciale malingen, hånd ham nogle tør-slette markører i flere farver og lade ham gå på arbejde. Din teenager kan drage til hans hjerte indhold, og du kan hvile let at vide, at du kan slette noget du ikke kan godkende! Den bedste del er, som han vokser og hans interesser ændre, hans værelse kan nemt ændre sammen med ham.

Personlig vægmaleri

Uanset hvad din teenager interesser, bør du være i stand til at finde et matchende vægmaleri eller stickers til at dekorere sit værelse. Mange online forhandlere tilbyder mulighed for tilpasning vægmalerier eller klistermærker med din teenagers navn. For eksempel kan du vælge en mursten vægmaleri med din teen dreng navn skrevet i et graffiti print. Du kunne også vælge guitar klistermærker, skateboard klistermærker og andre ekstreme sport klistermærker.

Vise hans interesser

Tilføj et display rack hvor han kan hænge sin bestyrelser, når de ikke er i brug, hvis din teen dreng i skateboarding eller snowboarding. Afhængigt af størrelsen af soveværelset, kan du tilføje en krog i et hjørne, hvor han kan vise sin BMX cykel, når han ikke ridning det. En anden idé udpege en montre til guitarer og guitar picks, underlår, eller andre elementer af interesse. Disse kan bruges alene eller sammen med dine andre makeover ideer til at oprette et køligt soveværelse din teen dreng vil være stolt af at vise frem til sine venner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com